Okamura (SPD): Je potřeba netříštit síly. Máme společný postoj s prezidentem

05.06.2016 20:19

Okamurovci a Zemanovci, kde je čestným předsedou strany prezident Miloš Zeman, jdou v koalici do říjnových krajských voleb.

Okamura (SPD): Je potřeba netříštit síly. Máme společný postoj s prezidentem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

JE POTŘEBA SPOLUPRACOVAT A NETŘÍŠTIT SÍLY A ČÍM VÍCE NÁS BUDE, TÍM BUDEME MÍT VĚTŠÍ SÍLU PROSADIT NAŠE SPOLEČNÉ MYŠLENKY.

Ve videu se můžete podívat na podpis koaliční smlouvy pro krajské volby 2016 mezi mnou a předsedou Zemanovců senátorem Janem Velebou. Dohodly jsme se na společné kandidátce v jedenácti krajích. Výjimkou jsou kraje Zlínský a Pardubický, kde budou oba subjekty kandidovat samostatně.

Shodli jsme se na hlavních programových bodech:

1. Máme společný postoj s prezidentem republiky v otázce nebezpečí islamizace a nelegální migrace. Projevy ortodoxního islámu považujeme za neslučitelné s evropským pojetím lidských práv a svobody.

2. Prosazujeme přímou demokracii – přímou volbu starostů a hejtmanů. Dnešní systém voleb upřednostňuje politické strany před voličem. Občan někoho volí a politické strany nerespektují jeho vůli. Přímá volba starostů a hejtmanů dá občanovi možnost si skutečně vybrat svého zástupce. Podobně, jako je tomu v Německu, Polsku nebo na Slovensku.

3. Prosazujeme ochranu území, tradic a společenských hodnot. K základním hodnotám naší země patří jazyk, kultura a půda a z nich vychází naše hodnoty západní křesťanské civilizace. K nim se hlásíme, je budeme podporovat a bránit a zásadně odmítáme jejich nahrazování tak zvanou multikulturní ideologií.

4. Prosazujeme osvobození seniorů od platby koncesionářských poplatků do doby, než se vyřeší ekonomicky nehospodárný provoz České televize, a prosazujeme změnu zákona o úhradě koncesionářských poplatků.

Na kompletní program našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) se můžete podívat zde http://spd.cz/program/.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.