Okamura (SPD): Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou lidem

06.04.2019 17:17

Komentář na facebookovém profilu k zákonu o referendu

Okamura (SPD): Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou lidem
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Přátelé, musím se vám svěřit, že už jsem naštvaný z toho, jak zrádní zkorumpovaní politici kopou do vás, do normálních lidí, zrazují vás a dělají z vás, s odpuštěním, blbečky. Jak to? Podle nich jste snad nesvéprávné bytosti, které o sobě nemají právo rozhodovat, takže odmítají podpořit funkční návrh zákona o referendu. Zbavili vás práva rozhodovat sami o sobě, aby nepřišli o svou moc a prachy. Babiš, Piráti, ODS, Kalouskova Topka, lidovci, ČSSD, STAN – ti všichni Vám zakazují, abyste mohli o sobě rozhodovat v referendu.

Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou vám, normálním lidem, a sebrat ji zrádným politikům, kteří na vás kašlou a starají se jen o své zájmy a svá koryta! Naše země musí opět naše! Naše země musí být opět vaše, vás, normálních lidí. Pokud chcete, abyste měli právo svobodně rozhodovat o svém osudu, volte prosím hnutí SPD! Spolu to zvládneme a zbavíme se diktatury zrádných politiků!

Na to, abyste hlasovali pro vstup do EU v referendu, na to jste jim dobří. Ale hlasovat o referendu o vystoupení z EU už podle nich nesmíte! To by pak Babiš přišel o eurodotace a přišly by o ně i sluníčkářské neziskovky napojené na ČSSD, Piráty, TOP 09 a ostatní strany. To už by nám nemohli vnutit imigranty, euro, nízké mzdy a ten odpad, který nazývají potravinami.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

To, co se děje kolem brexitu ve Velké Británii, je typickým potvrzením toho, že by se měla moc sebrat politikům, kteří zradili a zrazují své voliče. Voliči v referendu hlasovali pro vystoupení Británie z EU, ale referendum bohužel není závazné a rozhoduje parlament, a tak se zrádní zkorumpovaní politici snaží pošlapat vůli britských občanů a odchod z EU se snaží všemožně zdržovat a blokovat, že už je z toho normální člověk otráven a už to ani nesleduje… Když se polici nedokázali dohodnout na brexitu s dohodou, má přece být brexit bez dohody a Británie měla již dávno vystoupit z EU… Ale politici kašlou na vůli voličů a dělají si, co chtějí.

Proto potřebujeme prosadit obecné a závazné referendum, kdy budete moci hlasovat i o zrušení Senátu, odvolatelnosti politiků, o vystoupení z EU i z NATO, i když vám to Babiš, Kalousek, Ivan Bartoš, Hamáček, Petr Fiala, Gazdík a další chtějí zakázat. Je potřeba vrátit moc zpátky do rukou lidem a sebrat ji zrádným politikům! Naše země musí opět naše! Naše země musí být opět vaše, vás, normálních lidí. Nenechme si naši zemi vzít Bruselem a jeho kolaboranty! Pokud chcete, abyste měli právo svobodně rozhodovat o svém osudu, volte prosím hnutí SPD! Spolu to zvládneme a zbavíme se diktatury zrádných politiků!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice