Okamura (SPD): Migrace do Evropy bude pokračovat za podpory EU

13.07.2019 12:03

Komentář na facebookovém profilu k pravidelné pracovní porada SPD o zahraniční politice

Okamura (SPD): Migrace do Evropy bude pokračovat za podpory EU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Právě skončila pravidelná pracovní porada SPD ohledně zahraniční politiky, které se účastní naší europoslanci MUDr. Ivan David, Ing. generálmajor Hynek Blaško, poslanec a místopředseda zahraničního výboru Mgr. Jiří Kobza a politolog Mgr. Tomáš Doležal. Probrali jsem aktuality kolem vývoje v EU a ve světě, naše stanoviska a návrhy řešení a další postup naší práce v Evropském parlamentu a ve Sněmovně tak, abychom co nejlépe prosazovali politický program SPD, který jsme vám slíbili ve volbách.

Hned po volbách do Evropského parlamentu (EP) je na stole znovu téma přijímání a rozmísťování imigrantů do zemí EU. Migrace do Evropy bude pokračovat za podpory EU. Nově zvolený předseda EP italský socialista David Maria Sassoli ve svém projevu tento týden zdůraznil, že je potřeba dosáhnout toho, aby imigranti byli rozdělováni do jednotlivých členských zemí. A že přijímání imigrantů je odpovědností zemí EU. Dostalo se mu za to bouřlivého potlesku nejméně dvou třetin poslanců Evropského parlamentu. V takovém případě je podle hnutí SPD jediným řešením Czexit. Naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID) v čele s Marine Le Penovou a Matteem Salvinim je v Evropském parlamentu zásadně proti přijímání a přerozdělování migrantů. A připomenu, že PRO IMIGRACI hlasovali v Evropském parlamentu europoslanci hnutí ANO, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP09 a STAN.

Zvolení socialisty Davida Maria Sassoli předsedou Evropského parlamentu je jen naplnění politického obchodu, díky kterému se má stát předsedkyní Evropské komise spolupracovnice Angely Merkelové, Ursula von der Leyenová. Tím bude bohužel stvrzeno federalistické vedení EU a další trend likvidace suverenity národních států. S tím SPD nesouhlasí a naší europoslanci Sassoliho dnes hlasováním nepodpořili.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Sassoli je představitelem italské Demokratické strany, která podobně jako i čeští socialisté z ČSSD podporuje globalisty, multikulturalismus, diktát Evropské unie a masovou imigraci. Sassoliho Demokratická strana agresivně prosazovala i přerozdělovaní kvóty pro přijímání imigrantů.

To jsou samozřejmě věci, které jsou v naprostém rozporu s tím, co hlásá SPD, i v rozporu s tím, co hlásá naše vlastenecká frakce v čele s Ligou italského ministra vnitra Mattea Salviniho a francouzským Národním sdružením Marine Le Penové.

Ursula von der Leyen je pro SPD také zcela nepřijatelná figura - je to otevřená federalistka usilující o zrušení národních států, která pochopitelně udělá maximum i pro pokoření odporu ze strany V4, proti rozvozu migrantů z Německa a západu, i do našich zemí, takže nás čekají jen další těžké boje o uchování zbytku naši suverenity. Držte nám palce, budeme bojovat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…