Okamura (SPD): Ničení čínských vlajek? Politická provokace lokajů Evropské unie. A lidské vandalství

29.03.2016 22:35

Dnešní usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD):

Okamura (SPD): Ničení čínských vlajek? Politická provokace lokajů Evropské unie. A lidské vandalství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

1.) Předsednictvo SPD vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám obětí teroru islamistů v Bruselu. Jde o pokračování války, která je vedena proti národům a kultuře Evropy. Odpovědnost za smrt obětí kromě vrahů nesou i politické elity EU a Evropy, které prosazují multikulturní integraci EU.

2.) Předsednictvo SPD vyzývá členy a příznivce SPD k účasti na demonstraci v Praze 14. 5. 2016. Je nutné jasně ukázat naši sílu a odhodlání při obraně svobody a demokracie. Požadujeme referendum o vystoupení z Evropské unie, odmítáme islamizaci a chceme zastavit nelegální imigraci.

3.) Je nutné, aby policie a zpravodajské složky soustředily svoji pozornost na islámské organizace propagující právo šaría a džihád. Je nutné sledovat jejich financování a činnost. Uvedené části islámu jsou zásadním nebezpečím pro svobodu a demokracii a je nutné je v České republice zakázat. Předsednictvo SPD odmítá šikanu policie proti lidem odmítajícím islamizaci.

4.) Hnutí SPD vítá úspěchy syrské a ruské armády v boji proti Islámskému státu. Poslanci hnutí vyzvou vládu České republiky k podpoře syrské vlády v boji s islamisty.

5.) Předsednictvo SPD považuje ničení čínských vlajek k uvítání státní návštěvy čínského prezidenta za politickou provokaci lokajů EU a lidské vandalství. Čína je důležitým partnerem naší země. Rozvoj ekonomických vztahů s Čínou je významnou šancí pro české podnikatele a firmy. Rozvoj vztahů s touto zemí je také zásadní otázkou suverenity České republiky. Nenávist a odpor proti návštěvě čínského lídra v ČR má jednoduchý důvod: naší zemi je bráněno v suverénní zahraniční politice. Chtějí, abychom přijímali pokyny z Bruselu a chovali se jako správní jednotka EU. S Čínou má jednat Evropská unie a ne její kolonie, tak chápou naše postavení v Bruselu. Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura prosazuje referendum o vystoupení z Evropské unie.

6.) V souvislosti s návštěvou čínského prezidenta považuje předsednictvo hnutí SPD zpravodajství ČT za naprosto nevyvážené a zcela jednoznačně poškozující zájem občanů získávat objektivní informace. Konstatujeme, že Česká televize slouží zájmům Evropské unie a nikoliv zájmům českých občanů. Hnutí SPD odmítá jakékoliv nedemokratické praktiky. Proto považujeme propagaci Tibetu za lživou a falešnou. Vláda Dalajlámů v Tibetu se vyznačovala otrokářstvím, nevolnictvím a tělesnými tresty. Pokud ho pánové Schwarzenberg, Kalousek a další vydávají za symbol dodržování lidských práv, pak jde o naprostou lež a účelové matení veřejnosti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

 

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.