Okamura (SPD): ´Pravdoláskařští´ politici najednou mlčí k výhrůžkám zabitím, když jde ´jen ´o mne

07.09.2021 17:49 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření romských předáků k veřejné výzvě Ladislava Márthy k pobodání Tomia Okamury

Okamura (SPD): ´Pravdoláskařští´ politici najednou mlčí k výhrůžkám zabitím, když jde ´jen ´o mne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Neuvěřitelná vyjádření romských předáků k jejich veřejné výzvě Romům k pobodání Okamury pokračují. Poté, co člen Koalice romských reprezentantů Libereckého kraje Ladislav Mártha ve videu veřejně vyzýval Romy k pobodání Tomia Okamury, protože chce SPD ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými, tak tuto výzvu jeho kolega a předseda Romské demokratické strany Miroslav Tancoš zlehčuje slovy: „Byla to ironie, dělal si z toho srandu a nemyslel to vážně.“ Na video mě v pátek upozornila policie. Můžete se podívat zde.

Zajímavé je pozorovat, jak k těmto výhrůžkám zabitím mlčí “pravdoláskařští” politici ostatních stran, kteří se přitom neustále ohání demokracií… Najednou se jim to nehodí když jde o Okamuru?

Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby. Věc již vyšetřuje policie. Jako důvod Romové ve videu uvádí to, že Okamura chce ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými. A zároveň Romové ve videu vyzývají ostatní Romy k tomu, aby ve volbách volili Piráty, kteří chtějí dávky zachovat. Podívejte se na video a SDÍLEJTE. A podpořte prosím u voleb SPD, ať ukončíme zneužívání dávek nepřizpůsobivými. A ať potopíme Piráty. SPD NEPOKLEKNE a DRŽÍ SLOVO. MÁME ODVAHU ŘÍKAT PRAVDU.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.