Okamura (SPD): Šílený plod imigrace, islamizace a multikulturalismu

16.02.2021 15:37

Komentář na facebookovém profilu ke sňatkům s nezletilými.

Okamura (SPD): Šílený plod imigrace, islamizace a multikulturalismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Šílený plod imigrace, islamizace a multikulturalismu. Německo má sice zákon na ochranu nezletilých před nucenými sňatky, v praxi se však neuplatňuje a děti rozhodně nechrání, uvádí server týdeníku Focus. Počty sňatků s nezletilými dětmi navíc v zemi neustále v muslimských komunitách rostou, informuje organizace Terre des Femmes, která bojuje proti nuceným sňatkům a zločinům ze cti. V roce 2019 úřady registrovaly 819 manželství s nezletilým, v reálu je to ale mnohem víc. My naprosto odmítáme, aby se zrůdné islámské praktiky zavlekly do Evropy a do naší země. Pokud nechcete, by naše země byla stejně islamizovaná jako země západní Evropy, podpořte prosím hnutí SPD.

„Ve skutečnosti jich je mnohem více. V Německu se každý týden uzavře jedno takové manželství,“ tvrdí Monika Michellová z Terre des Femmes, kterou u nás citovaly Novinky.cz.

Navíc připomeňme, že nejvyšší občanský a trestní soud v Německu, Spolkový soudní dvůr (Bundesgerichtshof, BGH), vydal v prosinci 2018 rozhodnutí, že nový zákon, který zakazuje dětské sňatky, může být protiústavní, protože všechna manželství, včetně sňatků uzavřených podle práva šaría, jsou chráněna Ústavou (Grundgesetz)...

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují.

Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…