Okamura (SPD): Sluníčkáři a klimatičtí fanatici pro nás připravují nový zelený gulag

05.01.2020 18:16

Komentář na facebookovém profilu ke skandálu německé televize

Okamura (SPD): Sluníčkáři a klimatičtí fanatici pro nás připravují nový zelený gulag
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Klimatičtí fanatici, sluníčkáři a neomarxisté se už opravdu nezastaví před ničím a neštítí se sprostě urážet seniory a zneužívat k tomu malé děti. Děti v klipu německé televize WDR zpívají, že babička je „staré ekologické prase“, protože jí každý den laciné kotlety z diskontu, protože jsou dobré a skoro nic nestojí a k doktorovi jezdí svým SUV. Mladá revoluční pokroková třída by asi měla nejlépe podle klima-fanatiků „vyhladit“ tu starou zpátečnickou třídu rodičů, dědečků a babiček. V Německu mají ostatně s eutanázií zkušenosti z doby nacistického Německa...

Není náhodou, že se autor klipu hlásí ke Gretě Thunbergové a hnutí Fridays for Future. V závěru ji totiž dívky v angličtině citují: „To vám nenecháme projít!“ Chtějí postavit důchodce ke zdi?

Neomarxisté opustili starý třídní boj dělnické třídy proti kapitalistům a nahradili ho bojem „utlačovaných“ „menšin“, jako jsou imigranti, homosexuálové, trans-gender atd. Chtějí vyvolat nový „třídní boj“ dětí proti rodičům a mladých „pokrokových“ lidí proti těm starším („Fridays for Future“). Něco podobného ostatně zažili v Číně za kulturní revoluce Mao Ce-tunga. Ve stalinském Sovětském svaze se zase hrdinou stal Pavlík Morozov, který udal svého otce úřadům jako kulaka a ten byl následně poslán do gulagu.

Ano, sluníčkáři a klimatičtí fanatici pro nás připravují nový zelený gulag, kdy budou „pokrokoví“ ekologisté práskat na své spoluobčany, že jsou málo ekologičtí. V Německu v městech, kde jsou zelení silní, se zavádí tzv. zelená domovní čísla, která jsou přidělována podle „trvale udržitelného chování“ vlastníků či obyvatel domu a chování je hodnoceno podle 84 kritérií. To je jak v Orwellovi.

Zatím je to vše na dobrovolné bázi, ale obávám se, že to spěje k tomu, že když budete vytvářet příliš velkou uhlíkovou stopu, pošlou vás příště do nějakého nápravného zařízení. Také se obávám, že staří lidé budou mladými lidmi čím dál více vyzýváni, aby dobrovolně podstoupili eutanázii, aby ekologicky nezatěžovali přírodu a nevytvářeli uhlíkovou stopu. Třeba též vznikne z podobných pohnutek požadavek jednoho dítěte podobně jako v komunistické Číně.

Proti této nové zelené totalitě se musíme nekompromisně postavit. Náklady klima-hysterie jsou šílené. Evropská komise dle dokumentu vlády Ochrana klimatu ČR předpokládá, že náklady dosažení uhlíkové neutrality v ČR budou až dvojnásobné ve srovnání se starými členskými státy EU a odhaduje je až na stovky miliard korun ročně po dobu minimálně 20 let. K tomu se v Bruselu zavázal premiér Babiš…

Hnutí SPD podporuje racionální ochranu životního prostředí pro člověka, ale boj proti emisím oxidu uhličitého je naprosto nesmyslný. Ke změnám teplot a klimatu na planetě vždy docházelo a dochází, ale hlavní odpovědnost nenese člověk a CO2, ale aktivita (a teplota) Slunce a vzdálenost Země od Slunce. V historii byly doby ledové i meziledové. Ve středověku za Karla IV. bylo tepleji a v Praze se pěstovalo víno, podobně jako nyní. Ale produkce takzvaných skleníkových plynů s tím neměla nic společného. Navíc CO2 není škodlivý plyn. Je to plyn důležitý pro fotosyntézu, čili díky němu je zaznamená i větší produkce zemědělských plodin.

Odmítáme tuto novou zelenou totalitu, Velkého bratra a diktát Bruselu. Je to jen další důvod, proč odejít z EU, nemyslíte?

ZDE

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.