Okamura (SPD): Společně můžeme zhoubné ideologie porazit

27.01.2019 18:29

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Evropského parlamentu

Okamura (SPD): Společně můžeme zhoubné ideologie porazit
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Tři měsíce před volbami do Evropského parlamentu to vypadá špatně pro Brusel a EUropu, ale velmi dobře pro Evropu. Podle průzkumů Europe Elects ze začátku tohoto týdne se euroskeptické síly a jejich představitelé drží na předních pozicích. To je opravdu skvělá zpráva pro všechny, kterým záleží na budoucnosti nás i našich dětí. Stojí proti nám globální elity a většina médií, ale stejně jako v případě brexitu, zvolení Donalda Trumpem americkým prezidentem či úspěch Mattea Salviniho se ukazuje, že vůle obyčejných lidí předčí peníze i vliv mocných.

Posíláme gratulaci všem našim kolegům z frakce Evropa národů a svobody, která v Evropském parlamentu zastupuje euroskeptické síly. Liga Mattea Salviniho je se 32 procenty nejúspěšnější politickou silou v Itálii. Alternativa pro Německo (AfD) je se 13 procenty čtvrtou nejsilnější politickou silou v Německu. Marine Le Penová je zase nejdůvěryhodnějším šéfem politických stran ve Francii. Dotáhla se mimo jiné na prezidenta Macrona a oba teď mají shodně po 30 procent. Také naše SPD získalo ve volbách podporu téměř 11 procent občanů.

Květnové volby do Evropského parlamentu jsou jedinečnou příležitostí, jak dát nikým nevoleným byrokratům z Bruselu jasně najevo, co si o nich myslíme. Za poslední roky jsme opravdu neměli takovou šanci zatáhnout za záchrannou brzdu a dosáhnout razantní změny. Společně můžeme zhoubné ideologie multikulturalismu a politické korektnosti porazit!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…