Okamura (SPD): To je zase mediální masáž... Moji poslanci vyvolávají strach?

27.03.2016 9:17

To je zase mediální masáž s cílem obelhat zoufalé lidi! Karvinský a Havířovský deník napsal lživý článek, že Okamurovo hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prý šíří absurdní fámu o tom, že budou do Havířova nastěhováni nezákonní islámští imigranti, tedy ti, kteří vnikli nezákonně na území EU. Pravdu máme však samozřejmě my a bylo by dobré, aby místní novináři přestali obelhávat veřejnost.

Okamura (SPD): To je zase mediální masáž... Moji poslanci vyvolávají strach?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Přikládám ofocenou odpověď premiéra Sobotky na mojí interpelaci v této věci, kde mi premiér vše jasně potvrzuje. Celou premiérovu odpověď na moji otázku najdete zde

Dále se v tomto lživém článku píše o tom, že prý Okamurovi poslanci vyvolávají strach. To je neuvěřitelná drzost. Strach přece vyvolávají islámští vrazi a násilnící, kteří se díky vedení EU a servilnímu a neschopnému chování české vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL valí do Evropy. A my jen po celou dobu upozorňujeme a varujeme před nebezpečím, které způsobili jiní, a nabízíme konkrétní řešení, jak naše občany ochránit. Celý manipulativní článek Karvinského a Havířovského deníku je zde http://karvinsky.denik.cz/…/havirovem-jde-fama-o-uprchlicic…

Ve čtvrtek 31. března přijedu osobně do Havířova a těším se na osobní setkání s Vámi na veřejné besedě v 16 h. v sále restaurace Divadélka, Nábřeží 215/75 – tématem bude samozřejmě přijímání nezákonných islámských imigrantů do Havířova. Naše hnutí SPD prosazuje od samého počátku nulovou toleranci nezákonné imigrace a odmítáme jakékoliv pronikání radikálního islámu na území naší republiky. Vstup volný. Těším se na osobní setkání s Vámi!

Přes brutální teroristické vraždy v Bruselu trvá česká vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL nadále na svém rozhodnutí přijmout během roku DOBROVOLNĚ a NATRVALO do ČR první várku více než 3 tisíc nezákonných islámských imigrantů, kteří nyní pobývají v Řecku a v Itálii – jako první to odnese Havířov a Kostelec nad Orlicí, kam budou primárně dle rozhodnutí vlády nastěhováni. Píše mi to v dopise premiér Sobotka.

Fotka uživatele Tomio Okamura - SPD.

Vláda v červenci 2015 rozhodla o dobrovolném zapojení ČR do relokačního a přesídlovacího programu EU, takže dobrovolně odsouhlasila 1500 imigrantů pobývajících nezákonně na území Řecka a Itálie a dále vláda odkývala kvóty Evropské unie, které sice nejprve jakoby na oko odmítla, ale vzápětí kývla na dalších 1591 osob – takže rozhodla přijmout v první fázi 3 091 osob.

K těmto závazkům, které vláda proti vůli většiny občanů České republiky přijala, jí nikdo nedal mandát a ani před volbami vládní strany nemluvili o tom, že budou přijímat nějaké nezákonné imigranty. Proto jsme v Poslanecké sněmovně navrhli jménem našeho hnutí SPD referendum na toto téma, ale vládní koalice nám ho zamítla.

Podpořte proto petici zoufalých občanů měst Havířov a Kostelec nad Orlicí, jestli s peticí souhlasíte a také nechcete, aby Vás brzy potkal osud obyvatel Havířova a Kostelce, tak SDÍLEJTE všem vašim přátelům. Děkuji za pomoc!

Petice za vyhlášení místního referenda proti umisťování imigrantů v Havířově: http://spd.cz/…/Petice-proti-imigrant%C5%AFm-v-Hav%C3%AD%C5…

Petice za vyhlášení místního referenda proti umisťování imigrantů v Kostelci nad Orlicí: http://spd.cz/…/Petice-proti-imigrant%C5%AFm-v-Kostelci-nad…

Zákonnou platnost mají pouze papírové archy.

Avšak pro symbolické vyjádření podpory budeme rádi alespoň za Váš podpis elektronické verze petice - Havířov lze podepsat zde:
http://www.petice24.com/za_vyhlaeni_mistniho_referenda_o_um…

Kostelec nad Orlicí lze podepsat zde:
http://www.petice24.com/za_vyhlaeni_referenda_o_imigrantech…

Všechny tyto petice iniciovalo naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) v návaznosti na odpověď premiéra Sobotky ohledně přijímání a umisťování nezákonných imigrantů do ČR.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…