Okamura (SPD): To si z nás snad šéf BIS dělá legraci

24.05.2019 22:08

Komentář na facebookovém profilu k obhajobě islámu ředitelem BIS Michalem Koudelkou

Okamura (SPD): To si z nás snad šéf BIS dělá legraci
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Šéf Bezpečnostní informační služby (BIS) Koudelka dělá legraci! Obhajuje veřejně islám zatímco v Evropě jsou no-go zóny a imigrantská ghetta, kam se bojí vstoupit i policisté, Židé utíkají pryč z Evropy ze strachu před muslimy, množí se případy ženské obřízky a útoky kyselinou, hoří desítky kostelů, ale on má jako prioritu hlavně strach z takzvaných „pravicových extremistů“? BIS a sluníčkáři dnes obviňují téměř každého odpůrce imigrace a islamizaci z pravicového extremismu. Pane Koudelko, extremismem není vlastenectví a boj za demokratické hodnoty!

Hnutí SPD naprosto odmítá islamizaci České republiky. Ukazuje se, že islám je pro nás reálnou hrozbou. Volte prosím v pátek či v sobotu SPD a zabráníme tomu, aby Česká republika byla islamizována stejně jako státy západní Evropy. Islám v naší krásné zemi nechceme. Stop islámu, stop terorismu! Islám je skutečný extremismus. Pane Koudelko, extremismem není vlastenectví a boj za demokratické hodnoty!

„Je to v podstatě začarovaný kruh, když si představíme, že dojde k nárůstu extremismu a ti extremisté začnou útočit na klidnou muslimskou komunitu. Začnou jim podpalovat mešity, začnou útočit různými způsoby. Tak co to vyvolá? To radikálnější jádro řekne, že je třeba nějak odpovědět a bránit se… Já si myslím, že do budoucna riziko extremismu, hlavně pravicového, bude růst,“ řekl Michal Koudelka.

BIS a sluníčkáři dnes obviňují téměř každého odpůrce imigrace a islamizaci z pravicového extremismu. I když hnutí SPD jasně odmítá rasismus, nacismus a antisemitismus, mohl by pan Koudelka říci, kolika teroristických útoků se v Evropě tihle lidé ve srovnání s muslimy dopustili? Kolik kostelů zapálili? Kolik vražd ze cti spáchali? Kolik ženských obřízek provedli? Kolik žen znásilnili? Kolik z nich si myslí, že ženy mají být podřízeny mužům?

A pokud jde o tu „klidnou muslimskou komunitu“, tím míní pan Koudelka pražského imáma Samera Shehadeha souzeného za podporu terorismu? Či muslima Dominika Kobulnického, který je obžalován z přípravy teroristického útoku v Praze, za což mu hrozí až patnáctiletý trest vězení? Kriminalisté na konci roku 2017 nalezli v jeho bytě chemikálie k výrobě výbušnin a návodná videa. Doma měl chemické látky i časovače. Vysoce hořlavé a výbušné látky pak skladoval v panelovém domě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Připomeňme také, že radikálního muslima v čele pražských muslimů nahradil jiný radikální muslim! Výkonná rada Ústředí muslimských obcí zrušila členství Leonida Kušnarenka v pražské muslimské obci kvůli videu, v němž muslimy vyzýval, aby se ozbrojili. Pikantní ale je, že ve vedení pražské muslimské obce nahradil Kušnarenka další radikál Vladimír Sáňka.

Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu. Připomeňme předáka muslimů Vladimíra Sáňku, který šířil extrémně islámskou salafistickou knihu Základy tauhídu. „O jejich zášti proti šíitům, Židům a křesťanům a představitelům (vládám) sekulárního Západu není pochyb,” napsali žalobci o salafistech.

Předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít.

Kušnarenko obhajoval imáma a bývalého šéfa Muslimské obce v Praze Sámera Shehadeha, který měl v mešitě nenávistná kázání a je stíhán za podporu islámského terorismu.

Hnutí SPD naprosto odmítá islamizaci České republiky. Ukazuje se, že islám je pro nás reálnou hrozbou. Volte prosím v pátek či v sobotu SPD a zabráníme tomu, aby Česká republika byla islamizována stejně jako státy západní Evropy. Islám v naší krásné zemi nechceme. Stop islámu, stop terorismu! Islám je skutečný extremismus. Pane Koudelko, extremismem není vlastenectví a boj za demokratické hodnoty!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…