Okamura (SPD): Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí

11.12.2020 4:32

Komentář na facebookovém profilu k podpoře Maďarska a Polska prezidentem Zemanem ve sporu s Evropskou unií

Okamura (SPD): Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Vítáme, že prezident republiky Miloš Zeman podpořil při setkání s polským prezidentem Andrzejem Dudou Maďarsko a Polsko ve sporu s Evropskou unií. K podpoře Polska a Maďarska jsme vyzývali i vládu Andreje Babiše, ta ale naše klíčové spojence z V4 bohužel nepodpořila. Hnutí SPD jednoznačně podporuje Polsko a Maďarsko v jejich odporu proti diktátu Bruselu a znovu vyzývá premiéra Andreje Babiše, aby naše spojence z V4 veřejně podpořil. Ukázalo by se pak, zda Andrej Babiš stojí na straně obhajoby národních zájmů, nebo společně s Věrou Jourovou z ANO stojí na straně Bruselu. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

„Velice si vážím hodnot Visegrádské skupiny. Považuji za nutné, aby se tyto hodnoty projevovaly i v dobách složitých. Visegrádská skupina právě tím, že byla jednotná, dosáhla úspěchu v odporu proti rozmisťování ilegálních migrantů. Dnes bychom měli být stejně jednotní v podpoře Polska, ale i Maďarska ve věci sporu s Evropskou komisí,“ řekl prezident Miloš Zeman.

Evropská unie se zjevně inspirovala Brežněvovou doktrínou omezené suverenity a připravuje nástroje, kterým chce přimět k poslušnosti neposlušné národní státy, které například odmítají imigraci, gender a multikulturalismus. Novým klackem se stává pojem „právní stát“, kdy členský stát EU, který nerespektuje hodnoty EU a „právního státu“, bude potrestán ztrátou svých práv a eurodotací. Tyto „evropské hodnoty“ vnucované Bruselem jsou ale sluníčkářské. Evropská unie nám chce tímto způsobem vnucovat sluníčkářský neomarxismus jako státní ideologii. To hnutí SPD naprosto odmítá.

Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…