Okamura (SPD): Vláda ANO a ČSSD podporuje zvrácenou genderovou ideologii

02.10.2021 13:16 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k prosazování genderové ideologie do školství

Okamura (SPD): Vláda ANO a ČSSD podporuje zvrácenou genderovou ideologii
Foto: CNN Prima News
Popisek: Tomio Okamura v předvolební debatě na CNN Prima News

Vláda ANO a ČSSD podporuje zvrácenou genderovou ideologii. Dětem bude ministerstvo školství nově cpát do hlav propagandu genderu! Ministerstvo školství si posvítí na „genderovou korektnost“ učebnic pro děti. „Plán rovnosti žen a mužů na léta 2021–2024“, který schválilo ministerstvo školství, vypracovaly pouze ženy. Zvláštní pojetí rovnosti…

Plán prosazuje například podporu organizacím a spolkům, jejichž činnost a práce bude "genderově vyvážená". Podobně, tedy s ohledem na „genderovou rovnost“, by se měla posuzovat i podpora pedagogického výzkumu či personální složení různých odborů na ministerstvu. Podle hnutí SPD se mají funkce kdekoli obsazovat ne na základě pohlaví či rasy a etnika, ale na základě kvality a schopností uchazeče. Navíc biologické rozdíly mezi pohlavími existují a šílená genderová ideologie ani kvóty přírodu nezmění. Odmítáme pozitivní diskriminaci!

Jak informovalo Info.cz, část plánu se ale dotýká i způsobu posuzování nových učebnic pro žáky základních škol. Už v blízké budoucnosti (plán obsahuje časový harmonogram) by měly být posuzovány nejen po odborné stránce, ale také podle toho, jak jejich obsah zohledňuje rovnost žen a mužů. Pokud to nebudou splňovat, nemusí být schváleny pro výuku. Navíc plán počítá s „generovou aktualizací“ současných výukových materiálů.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Další požadavek je, aby učebnice neobsahovaly „genderové stereotypy“, tedy například nezobrazovaly výhradně muže v garáži a ženy v kuchyni. Takže to bude zase jako za bolševika, kdy jsme měli ženy údernice a ženy traktoristky?

Podobné je to i v případě složení realizačního týmu projektu „Genderová rovnost na MŠMT,“ který tvoří šest žen a jeden muž. Tím mužem je Vítězslav Slíva, aktivista v oblasti rovnoprávnosti menšin s odlišnou sexuální orientací a spoluzakladatel spolku Charlie, zaměřeného na podporu práv „gay, lesbických, bisexuálních, asexuálních a transgender jedinců“. V projektovém týmu je každopádně jediným mužem.

Anketa

Jsou podle vás Češi národem rasistů?

27%
73%
hlasovalo: 31601 lidí

Gender ideologie tvrdí, že pohlaví je konstrukt a je libovolně volitelné bez ohledu na biologické danosti. Každý ale ví, že existují dvě pohlaví – muž a žena. Ostatní jsou problémy s identitou. A každý ví, že manželství a rodinu mohou založit jen muž a žena. Vůči těmto lidem s odlišnými preferencemi máme mít soucit, jejich životní styl se ale nesmí stát pro společnost normou či vzorem k obdivu.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu.

Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu. Podle hnutí SPD se mají funkce kdekoli obsazovat ne na základě pohlaví či rasy a etnika, ale na základě kvality a schopností uchazeče. Navíc biologické rozdíly mezi pohlavími existují a šílená genderová ideologie ani kvóty přírodu nezmění. Odmítáme pozitivní diskriminaci!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koten (SPD): Invaze imigrantů do Evropy pokračuje. Loni stoupla o 20 %

18:14 Koten (SPD): Invaze imigrantů do Evropy pokračuje. Loni stoupla o 20 %

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci.