Olga Sehnalová zavítala do Hranic

01.03.2015 7:36

Mateřskou a základní školu Drahotuše, Azylový dům Elim, místní radnici i nemocnici v Hranicích navštívila v pátek 27. února poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová.

Olga Sehnalová zavítala do Hranic
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Školou provedla europoslankyni ředitelka Dagmar Pospíšilová a informovala ji například o spolupráci s rodiči a organizacemi města. Olga Sehnalová zavítala i do několik tříd a ocenila zejména rozšířenou nabídku jazyků. Návštěvu děti zpestřily masopustním průvodem masek.

V Azylovém domu Elim seznámili europoslankyni s probíhajícími projekty. V areálu by například chtěli chovat hospodářská zvířata, o něž by se klienti domu starali. Klienti by měli také pomáhat při stavebních pracech na rekonstrukci objektu

Na radnici se potom europoslankyně setkala se starostou města Hranice Vladimírem Juračkou a místostarostkou Radkou Ondriášovou. Svou návštěvu města završila v nemocnici Hranice, které se členy Kiwanis klubu předala látkové panenky pro děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Sehnalová - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace