Opltová (STAN): Neznám moc pracovitějších lidí, než je Stanislav Polčák

09.06.2019 12:12

Jako by ani nebyl rok bez nějakých voleb. Každé jdou ty zásadní a důležité, kdy je potřeba bojovat proti lžím, populismu a povrchní marketingové kampani.

Opltová (STAN): Neznám moc pracovitějších lidí, než je Stanislav Polčák
Foto: STAN
Popisek: STAN

Předně bych všem chtěla poděkovat za vaše hlasy, podporu a pomoc při kampani. Za pár týdnů jsem si objela celý kraj a absolvovala nespočet zajímavých setkání a akcí. Ač jsem byla na kandidátce až na 18. místě, spíše jako podpora, tak 1724 preferenčních hlasů je úžasných. Moc mě těší volební účast (i když pořád v EU třetí nejnižší), kdy lidé už snad chápou, že evropské volby nejsou volby druhé kategorie. Není to jen „MY“ a zlý „Brusel“, ale že my všichni jsme Evropa a musíme se na jejím dalším rozvoji a směřování aktivně podílet.

Volební výsledek 11,7% a 3 mandáty pro naší koaliční kandidátku je výborných. Projekt, který rozhodně nevznikal bez kompromisů, měl rozhodně při důležitých volbách do Evropského parlamentu svůj význam. Netříštili se proevropské síly a při rozhovorech s občany mnoho z nich oceňovalo právě to, že jsme se dokázali dohodnout a překonat vzájemné rozdíly a drobné rozpory.

Hlavní je pro mě ještě jedna věc, a tou je, že se Stanislav Polčák stal opět europoslancem. Neznám moc pracovitějších lidí. Jsem ráda, že se bude někdo zase bít za naše regiony, města i ty nejmenší obce. Bude hájit zájmy nás starostů, ať už s malým nebo velkým “S“.

Ještě jednou, děkuji!

Michaela Opltová, starostka obce Kozolupy, krajská místopředsedkyně STAN

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…