Otys (TOP 09): Jak jsme všichni zaplatili prezidentovu kampaň

20.03.2016 16:48

I já i vy, všichni jsme se složili na předvolební kampaň Miloše Zemana. Na tu, co probíhá teď. Divíte se, že o ničem nevíte?

Otys (TOP 09): Jak jsme všichni zaplatili prezidentovu kampaň
Foto: TOP 09
Popisek: Lukáš Otys, místopředseda TOP 09

Hlava státu zuřivě objíždí všechny kraje a potkává občany. To je samozřejmě činnost bohulibá. Jenže Miloš Zeman téměř při každém výjezdu neopomene vyzvednout nějaké zásadní téma, které je naprosto populistické, případně xenofobní, ale jeho běžný volič zaplesá.

Naposledy se tak stalo včera při návštěvě u nás v Karlovarském kraji. Kdo může v zemi, kde je jedna z nejvyšších spotřeb alkoholu na osobu a přes pět set mrtvých na silnicích ročně, veřejně kritizovat nulovou toleranci alkoholu u cyklistů? Navíc ve funkci prezidenta. Osoby, která by měla být, když už nic jiného, morálním příkladem.

I tahle cesta Miloše Zemana byla více než cokoliv jiného předvolební kampaní pro jeho opětovanou kandidaturu na prezidenta za dva roky. O to horší ale je, že jsme ji zaplatili my všichni ze svých daní. A jak to tak vypadá, nebyla poslední. Protože pan prezident se s občany potkává rád.

Bc. Lukáš Otys, MBA
člen předsednictva TOP 09
předseda TOP 09 v Karlovarském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…