Pardubická ČSSD bude spolupracovat s bratislavským SMERem

02.04.2017 20:17

Schůzka tak navázala na úspěšné vystoupení Roberta Fica, předsedy SMER a slovenské vlády, na březnovém sjezdu ČSSD.

Pardubická ČSSD bude spolupracovat s bratislavským SMERem
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„S panem doktorem Glváčem jsme se shodli, že musíme využít společné minulosti a podobných problémů k posílení vlivu sociálně-demokratických stran v obou zemích,“ uvedl na půdě Národní rady v Bratislavě předseda Malina. Spolupráce obou organizací se má opírat o výměnu zkušeností s prací se členskou základnou, prezentaci dosažených výsledků a volebních kampaní v jednotlivých státech. Martin Glváč je zkušeným slovenským politikem, někdejším ministrem obrany, nynějším místopředsedou Národní rady a čelním představitelem SMERu.

„Kvalitní vlakové spojení mezi Bratislavou a Pardubicemi nám umožňuje jedinečnou spolupráci. Dohodli jsme se na společných schůzkách odborných týmů jednotlivých organizací, výměnu zkušeností s volebními kampaněmi i programu pro samotné členy naší strany,“ vysvětlil Leoš Malina. Spolupráce bude pochopitelně oboustranná, členové SMERu v Bratislavském kraji zavítají do Pardubického kraje.

Předseda OVV ČSSD Pardubice tak naplňuje své cíle, které přispěly k jeho zvolení na konci minulého roku. Plánuje otevřít stranu novým členům a těm stávajícím nabídnout větší možnost uplatnění. „Sociální demokracie má lidem co nabídnout. Jako nejstarší demokratická strana v naší zemi má tradici, pevné hodnoty a jasnou vizi,“ uzavřel Leoš Malina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

4:32 Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře paliativní péče.