Paroubek: Jak jsem měl málem schůzku se Savovem

24.06.2015 6:31

Včera se na mě obrátila jedna známá investigativní novinářka, obvykle dobře informovaná ze zpravodajských kruhů, s tím, že jsem se prý při své nedávné návštěvě Londýna sešel s F. Savovem. Sdělil jsem jí, že při nedávném rodinném výletu do Londýna se můj program odvíjel zcela podle přání dcery Margaritky.

Paroubek: Jak jsem měl málem schůzku se Savovem
Foto: redakce
Popisek: František Savov

Ta chtěla vidět dinosaury a velryby v National history museu, chtěla navštívit ZOO, London Eye, akvárium a velkohračkářství Hamley‘s. Pro pana Savova v programu prostě žádné místo nebylo.

Pan Savov mě prý potkal a pozdravil v ZOO, ale protože mě v Londýně na různých místech pozdravily asi dvě desítky Čechů, nevěnoval jsem tomu příliš pozornosti. Osobně pana Savova neznám. Zajímavé by ovšem bylo vědět, jak se zmínění investigativní novinářka o tom, že jsme se s panem Savovem minuli v ZOO, dozvěděla. Mohl jí to říci sám pan Savov, což je velmi nepravděpodobné, anebo F. Savova hlídá bdělá česká rozvědka, a tak v londýnské ZOO viděla i mě.

Přiznám se ale, že by mě názory F. Savova na jeho soudní proces, který považuje za zpolitizovaný, velmi zajímaly. Tak se snad setkáme někdy příště…

Je pozoruhodné, jaké nesmyslné konotace jsou nyní rozvíjeny v souvislosti se setkáním F. Savova a V. Klause… To, že se ze strany marketingových agentur jedná o koordinovanou akci, je jasné již z toho, že informaci o jejich setkání přinesla jiná nežli Babišova média. Jde o jasnou marketingovou akci agentur spolupracujících s A. Babišem. Koho asi tak znervózňuje, pokud se někdo (z bývalých) politiků setká s F. Savovem? Řekl by F. Savov například něco o tom, proč se neuskutečnil prodej jeho médií (E15 a další) A. Babišovi?

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.