Pernica (KSČM): Volby jsou tady

04.10.2018 17:56

Dovolte, abych vám poděkoval za vaši podporu a podporu programu KSČM.

Pernica (KSČM): Volby jsou tady
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Máme jedinečnou možnost rozhodnout o tom, jak budeme žít po další 4 roky. Komunální volby může ovlivnit každý z nás. I když má KSČM širokou voličskou základnu, je třeba nepodcenit svou účast ve volbách. Právě náš hlas může rozhodnout o tom, kdo zasedne v zastupitelstvu našeho města či obce. Proto bych rád poprosil všechny občany, kteří mají chuť měnit věci k lepšímu, aby přišli do volebních místností.

Myslím, že je hodně věcí, které spolu můžeme zlepšit. Ať už se jedná o výstavbu bytů za dostupných podmínek, zlepšení lékařské péče, větší zájem o možnost volnočasového vyžití a to jak v oblasti sportu, tak v oblasti kultury. Je třeba opravit místní komunikace a také zlepšit péči o seniory a hendikepované. A právě toto jsou jedny z důvodů, proč bychom si neměli nechat ujít možnost zvolit do zastupitelstva ty, které známe a můžeme jim věřit v tom, že budou pracovat ve prospěch všech občanů našeho města či obce a ne pro vlastní kapsu.

KSČM má srozumitelný a jasný program, který je možný s vaší pomocí naplnit. Objevují se v něm především vaše požadavky, které jsou smysluplné a reálné. Věřím, že všichni najdeme chvilku zajít v k volebním urnám a rozhodnout tak o tom, jak kvalitní život budeme žít.

Dovolte, abych vám poděkoval za vaši podporu a podporu programu KSČM.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát KSČM do Zastupitelstva města Blansko

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…