Pilc (Svobodní): Klimasocialismus

20.08.2019 4:33

Socialisté mají pořád stejné obavy a stejné argumenty. Nemůžeme prý řešení problémů ponechat na dobrovolné spolupráci, ale musí přijít vláda a správné řešení všem přikázat, jinak všichni zahyneme!

Pilc (Svobodní): Klimasocialismus
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Lidé se dělí na dvě skupiny. Jedni jsou nakloněni svobodě, druzí jsou nakloněni vládnutí (Carabini: Nakloněni svobodě). Ti druzí mají díky klimaalarmismu novou vítanou záminku pro zavedení světové vlády a celosvětové totality. Neustále opakovaně zkoušejí různé záminky, tentokrát je to záchrana klimatu. Vždy pro nějaké kolektivní dobro chtějí pošlapat svobodu jednotlivce. Výstavba socialismu už nefrčí a tak pokračují ve výstavbě socialismu pod jinými prapory.

Ekonomové vyvrátili všechny tradiční socialistické argumenty a socialisté se teď útěkem ke klimatu mylně domnívají, že ekonomii unikli. Klimaalarmismus není žádná nová převratná ideologie. Je to starý známý socialismus, jenom se pokouší maskovat.

(vyšlo na blogu Idnes.cz, převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…