Piráty podpořil i Vladimír Franz

24.10.2013 11:50

Předvolební kampaň míří do svého cíle a Piráti v ní ukázali, že k sobě dokáží strhnout pozornost nezvyklými způsoby. Nedostatek finančních prostředků vyvažují originalitou a nadšením. I proto Piráty podpořil například Vladimír Franz.

Piráty podpořil i Vladimír Franz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Vladimír Franz

Kandidát na prezidenta Vladimír Franz podpořil v krátkém videu Pirátskou stranu se slovy, že Piráti jdou do voleb srdcem a mají energii. To jsou atributy, na kterých Pirátské hnutí stojí a které umožňují Pirátským stranám po celém světě pozvolna pronikat do politické sféry společnosti.

Dalšího kandidáta na prezidenta, senátora Jiřího Dientsbiera, oslovili Piráti přímo v terénu a přesvědčili ho ke spontánní kolaboraci tím, že mu nasadili proslulou masku Guye Fawkese spojenou především s hnutím Anonymous a společně se vyfotili.

Nezapomenutelný zážitek také čekal na účastníky předvolební debaty pořádané deníkem IDNES v Národní technické knihovně, kdy se Pirátům podařilo během debaty vystoupit, aniž by do ní byli pozváni.

„Pirátská kampaň se nenese v duchu přemrštěného utrácení za propagační materiály a inzerci, spoléháme se hlavně na naši jedinečnost a nadšení. Domníváme se, že náš přístup je daleko lepší a ve svém důsledku i účinnější než jakékoliv triky, se kterými by mohla přijít marketingová oddělení všech ostatních stran,“ říká Adam Skořepa, vedoucí mediálního odboru Pirátů."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL