Plzeň 3: V zadních Skvrňanech se už lépe parkuje

17.06.2018 6:33

V prostoru stávajícího parkoviště a v části bývalého hřiště před bytovými domy Vojanova 9 – 15 ve Skvrňanech vybudoval plzeňský centrální obvod nové parkoviště, které je samozřejmě doplněno vyhrazeným stáním pro vozidla přepravující těžce pohybově postižené.

Plzeň 3: V zadních Skvrňanech se už lépe parkuje
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Celkový počet parkovacích míst pro osobní automobily je 72“, informuje Radislav Neubauer, starosta Městského obvodu Plzeň 3. „V místě parkoviště vznikly nové chodníky a plocha pro stání nádob na komunální odpad. Při té příležitosti jsme nechali před obytnými domy provést výměnu povrchů chodníků a při východní straně parkoviště zřídit pískoviště“, dodal starosta.

Kolem nového parkoviště byly provedeny sadovnické úpravy a to výsadbou stromů a vytvořením vegetačního doprovodu ve formě jednoduchých vegetačních ploch a skupin keřů. Tímto byly nahrazeny odstraněné náletové dřeviny, zasahující do prostoru výstavby nového parkoviště, jehož užívání bylo v minulých dnech za přítomnosti vedení MO Plzeň 3 slavnostně zahájeno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.