Pojezný (KSČM): Sport čeká urychlenou pomoc

08.11.2018 4:31

Sport a jeho finanční podpora je jedno z témat, které si zaslouží maximální pozornost nejen poslanců, ale i široké veřejnosti.

Pojezný (KSČM): Sport čeká urychlenou pomoc
Foto: kscm.cz
Popisek: Poslanec KSČM Ivo Pojezný

Žádosti o finanční podporu jsou v mnoha případech svými podmínkami pro malé kluby nereálné, často nedokážou podmínky ministerstva školství naplnit. Chybí peníze na opravy zázemí, nábory dětí i trenéry. Rodiče a příznivci toto již financovat nezvládají. Novela zákona o sportu je bezpodmínečně nutná. Sport pomáhá lidem k zlepšení kondice, upevnění zdraví i naplnění volného času. Zvláště u dětí a mládeže je toto bezpodmínečně nutné. Dá se tak zabránit i konzumaci návykových látek, jež se nebezpečně šíří. Nehledejme důvody, proč agenturu pro sport nepodpořit. Je to totiž způsob, jak sportu urychleně pomoci a nedopustit masivní zánik sportovních klubů.

Ivo Pojezný, poslanec Parlamentu ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…