Pokorná Jermanová (ANO): Budu za nápravu školního stravování dál bojovat

26.09.2021 14:01 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu ke školnímu stravování v Benešově.

Pokorná Jermanová (ANO): Budu za nápravu školního stravování dál bojovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Máme za sebou už pár týdnů nového školního roku, a tak jsem se zajímala o to, jak pokročila pracovní skupina v šetření ohledně kvality školního stravování u nás v Benešově. Zápis z posledního jednání komise nám byl předložen na posledním jednání zastupitelstva 13. 9. 2021. 

Anketa

Vadí vám, že se premiér Babiš ,,kamarádí" s Viktorem Orbánem?

7%
85%
hlasovalo: 36554 lidí

Obsah mne však značně zklamal a myslím, že nebudu jediná. Neobsahuje žádná konkrétní opatření, nebo termíny. Děti už chodí do školy a skupina teprve plánuje, že udělá průzkum spokojenosti? Myslím, že "průzkum spokojenosti" proběhl u strávníků zcela nedobrovolně na konci minulého školního roku. 

Podle všeho se v jídelně vaří podle stejných pravidel, jaká platila na začátku léta. K celému problému se měla komise sejít podle posledního zápisu, cituji: "na konci srpna, nejpozději v první polovině září" a řešit alespoň průzkumy spokojenosti a vyvodit z nich snad i nějaké závěry. Informaci o tom, že by se skupina do 13. 9. 2021 sešla, jsme jako zastupitelé nedostali a obávám se, že k dalšímu setkání do té doby nedošlo. První polovina září je pryč a já se skutečně začínám obávat toho, že někdo chce, aby celá záležitost jak se říká "vyšuměla". 

Ptala jsem se na stav věcí na zastupitelstvu, ale nebylo mi odpovězeno. Mohu vás ujistit, že budu za nápravu školního stravování dál bojovat a nenechám toto téma usnout, dokud se věci nezmění. Jde přeci o zdraví našich dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.