Potměšilová: Jsem ráda, že občané mohou získat dodávky energií za výhodnější ceny

04.01.2018 6:34

V minulém období v našem městě pokračoval projekt Obec občanům. Zapojte se a získejte energii výhodněji.

Potměšilová: Jsem ráda, že občané mohou získat dodávky energií za výhodnější ceny
Foto: archiv starostky
Popisek: starostka Hustopečí u Brna Hana Potměšilová

Občané, kteří se zapojili, ušetřili v průměru 5 250 Kč ročně a přidali se tak k více než 85 000 domácnostem a 784 obcím po celé České republice. Díky počtu zapojených domácností a výrazné úspoře jsme získali Zlatý certifikát, který pro město i občany do budoucna garantuje další možné výhody.   

 „Jsem ráda, že se projektu daří a občané využívají možnosti získat dodávky energií za výhodnější ceny. Věřím, že i do budoucna bude mezi občany o projekt zájem a přidají se i ti, kteří zpočátku projektu třeba nedůvěřovali.“ doplnila starostka města Hana Potměšilová.     
Garantem a organizátorem projektu je i nadále společnost Občanům s.r.o., která zajišťuje výhodnější služby pro vás i vaše sousedy. V rámci aktuální kampaně je možné získat levnější dodávky elektřiny a plynu. Díky vysokému počtu zapojených domácností, spolků a firem jsou ceny nižší až o 25%.   

ZAPOJTE SE A ZÍSKEJTE ENERGIE VÝHODNĚJI      
Občané města Hustopečí se pro velký úspěch předchozích registrací mohou i nadále zapojovat a šetřit. Přihlášku pro domácnosti lze vyplnit ZDE, a to z pohodlí domova. 
Nebo neváhejte kontaktovat koordinátora projektu pana Petra Eckelta, kontakt +420 731 148 672 a domluvte si schůzku u vás doma.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii