Potůčková (STAN): V Bukách pojedeme třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě

30.09.2022 15:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vítězství komunálních voleb v Mladých Bukách.

Potůčková (STAN): V Bukách pojedeme třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě
Foto: Screen DVTV
Popisek: Starostka Mladých Buků Lucie Potůčková

Vyhráli jsme se sdružením Mladobučáci, jehož jsme lídrem, komunální volby a máme většinu v zastupitelstvu. Tak pojedeme u nás v Bukách třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě. Jsem samozřejmě straně hrdá a vím, že to bude velký závazek na další čtyři roky, ale mám fantastický dream team. Díky Mladobučáci.

A ještě dodatek pro všechny uštěpačné ale i normálně zvědavé poznámky týkající se mého členství ve STAN: V roce 2019 jsem podala přihlášku do STAN, rozhodnutím krajské výboru Královéhradeckého kraje jsem se stala registrovanou příznivkyní. STAN má nastavené přijímání členů následovně: Nový zájemce se stane registrovaným příznivcem a až po 2 letech může zažádat o členství. Což jsem já udělala tento rok v červenci. Schvalování je více kolové, nejdříve schvaluje krajský výbor a následně předsednictvo STAN. Jak víte tak po ostudném chování pana Hlubučka došlo k mimořádnému sněmu, kde si STAN zvolil své nové vedení. Rozdíl mezi registrovaným příznivcem a členem je ten, že jako registrovaný příznivec nemůžete kandidovat na předsedu krajské organizace a do vrcholných orgánů hnutí STAN. Já se za svou značku nestydím a proto se těším na mé schválení žádosti o členství. Pak už budu moci být všude uváděna s členstvím STAN v závorce za mým jménem a zároveň se třeba ucházet o pozice v nejvyšších orgánech STAN. Jinak už v roce 2018 (rok před vstupem do STAN) jsem kandidovala s mými kolegy za kandidátku (Mladobučáci). Tož tak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.