Praha 5 darovala materiální vybavení Dětskému domovu Charloty Masarykové na Zbraslavi

24.12.2021 9:41 | Tisková zpráva

„Městská část Praha 5 v rámci svého rozpočtu tradičně přispěla na dar pro děti z Centra služeb pro rodinu a dítě a dětského domova Charloty Masarykové na pražské Zbraslavi,“ uvedl JUDr. Petr Lachnit, radní pro sociální oblast městské části Praha 5.

Praha 5 darovala materiální vybavení Dětskému domovu Charloty Masarykové na Zbraslavi
Foto: Praha 5
Popisek: MČ Praha 5 - radnice

Centrum služeb pro rodinu a dítě a dětský domov Charlotty Masarykové má v Praze 5 od městské části Praha 5 v Nádražní ulici pronajatý byt, určený pro čtyři děti a využívaný jako byt komunitní (tréninkový) pro děti z tohoto zařízení. Právě k dovybavení tohoto tréninkového bytu bude sloužit poskytnutý finanční dar.

„Jednou z příjemných starostí radního pro sociální oblast je obdarování potřebných, dětí a seniorů, a to zejména před Vánoci, bohužel však epidemie koronaviru v řadě případů znemožňuje osobní předání a návštěvu sociálních zařízení," řekl radní Petr Lachnit, který v minulých letech kromě Dětského domova Charloty Masarykové navštívil i sociální zařízení, provozovaná Centrem sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5, a to Dům s pečovatelskou službou v Zubatého ulici 10 a Dům sociálních služeb na Neklance 15.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.