Premiér Sobotka: V řadě věcí budeme moct na Rusnokovu vládu navázat

29.01.2014 17:57

Jiří Rusnok předal ve středu 29. ledna 2014 úřad předsedy vlády nově jmenovanému premiérovi Bohuslavu Sobotkovi. Jiří Rusnok přivítal předsedu vlády a ministry nového kabinetu na zahradě Úřadu vlády.

Premiér Sobotka: V řadě věcí budeme moct na Rusnokovu vládu navázat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Během soukromého setkání předal odcházející premiér Jiří Rusnok předsedovi vlády Bohuslavu Sobotkovi klíč od korunovačních klenotů. „Hovořili jsme o některých bodech kontinuální agendy, které považuji za důležité a myslím si, že by o nich měl premiér vědět a měl by jim věnovat pozornost,“ uvedl na tiskové konferenci po předání úřadu Jiří Rusnok s tím, že novému premiérovi přeje mnoho trpělivosti a moudrých rozhodnutí.

„Rád bych poděkoval Jiřímu Rusnokovi za práci v této náročné a odpovědné funkci. Jeho vláda nastoupila v době nestability v naší zemi a myslím si, že v řadě věcí budeme moct na vládu Jiřího Rusnoka navázat,“ ocenil práci předchozího kabinetu premiér Bohuslav Sobotka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).