Premiér Sobotka se setká s francouzským prezidentem Françoisem Hollandem

25.07.2016 19:23

Předseda vlády České republiky Bohuslav Sobotka se ve středu 27. července 2016 sejde v Kramářově vile v Praze s prezidentem Francouzské republiky Françoisem Hollandem. Původně plánovanou návštěvu, která se měla uskutečnit 20. července, francouzský prezident odložil kvůli útoku v Nice.

Premiér Sobotka se setká s francouzským prezidentem Françoisem Hollandem
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Hlavním tématem společného jednání budou změny ve fungování Evropské unie. Premiér Sobotka chce s prezidentem Hollandem mluvit o tom, jak posílit bezpečnost občanů v Evropě.

Premiér Sobotka by rád zdůraznil potřebu posílení ochrany vnějších hranic EU, důsledný boj s terorismem a také otázku vzniku společné evropské armády. Za další důležité téma, týkající se evropské budoucnosti, pokládá zajištění prosperity a sbližování ekonomické a životní úrovně mezi staršími a novými členskými zeměmi EU.

Premiér Bohuslav Sobotka s francouzským prezidentem Hollandem naposledy oficiálně jednal během návštěvy Francie letos v březnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.