Primátor Čeřovský: Jablonecko má nového dodavatele dopravních služeb

07.04.2020 6:34

Jablonečtí radní na mimořádném zasedání schválili společnost ABOUT ME, s.r.o., jako nového dodavatele dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou na Jablonecku.

Primátor Čeřovský: Jablonecko má nového dodavatele dopravních služeb
Foto: ODS
Popisek: ODS

Společnost vzešla z výběrového řízení na desetiletou zakázku pro dodavatele veřejné dopravy, kterou vyhlásil Jablonec letos v lednu. Dopravní služby začne poskytovat od února 2021.

Do výběrového řízení se přihlásily dvě společnosti – pražská ABOUT ME, s.r.o., která nabídla 48,38 Kč bez DPH za 1 kilometr dopravního výkonu, a Autobusová doprava, s.r.o., z Podbořan s nabídkou 69,88 Kč bez DPH/km. „Radní na svém mimořádném zasedání potvrdili výběr hodnotící komise a pověřili mě a ekonomického náměstka, abychom podepsali smlouvu s novým dodavatelem dopravní obslužnosti v Jablonci i členských obcích DSOJ,“ konstatuje jablonecký primátor Jiří Čeřovský.   

Veřejnou zakázku zveřejnil Jablonec 17. ledna 2020. Zadáním bylo poskytování přepravních služeb ve veřejné linkové dopravě na Jablonecku, konkrétně v Bedřichově, Jablonci nad Nisou, Janově nad Nisou, Lučanech nad Nisou, Nové Vsi nad Nisou, Pulečném a Rychnově u Jablonce nad Nisou, jež jsou členskými obcemi Dopravního sdružení obcí Jablonecka (DSOJ). Zakázka je na deset let, od 1. 2. 2021 do 31. 1. 2031, s předpokládaným rozsahem dopravního výkonu
1 415 000 linkových kilometrů v kalendářním roce dle jízdních řádů. 

Společnost ABOUT ME, s.r.o., poskytovala veřejnou autobusovou dopravu v Praze v letech 2010-2019, přičemž Praha smlouvu prodloužila do roku 2024. 

Zadávací řízení na nového dopravce je zveřejněné ve věstníku - Jablonec nad Nisou ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…