Primátor Fink: Prodej tepelného hospodářství opatovické elektrárně? Nepřipadá v úvahu!

20.06.2015 13:17

Reakce města na nabídku Elektráren Opatovice ve věci majetkového vstupu do společnosti Tepelné hospodářství Hradec Králové.

Primátor Fink: Prodej tepelného hospodářství opatovické elektrárně? Nepřipadá v úvahu!
Foto: Redakce
Popisek: Bývalý primátor Hradce Králové Zdeněk Fink

Vedení města Hradec Králové reaguje na nabídku společnosti Elektrárny Opatovice, která vyjádřila zájem o majetkový vstup do městské společnosti Tepelné hospodářství Hradec Králové. Ve zmíněné nabídce považuje společnost Elektrárny Opatovice za reálné zaplatit za 100% podíl v Tepelném hospodářství Hradec Králové v závislosti na stavu aktiv společnosti až 500 milionů korun.

„Po jednání se zástupci poslaneckých klubů zastupitelstva města a s ohledem na veřejná vyjádření některých dalších zastupitelských klubů nepřichází v současné době prodej podniku Tepelné hospodářství Hradec Králové, a. s., za nabízenou cenu v úvahu. Za nabídku Vám děkuji a těším se na další spolupráci města s Elektrárnami Opatovice, které si osobně, a to jak s ohledem na cenovou politiku, tak s ohledem na sponzorské aktivity vůči našemu městu, velmi vážím,“ uvádí Zdeněk Fink, primátor města, v dopise adresovaném vedení společnosti Elektrárny Opatovice.

MUDr. Zdeněk Fink

  • BPP
  • 1. místopředseda Hradeckého demokratického klubu
  • krajský radní

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…