Primátorka Palkovská: Je pro mě ctí pracovat na rozvoji našeho regionu a kraje

19.12.2020 11:17

Primátorka Třince zasedne ve výkonné radě Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje.

Primátorka Palkovská: Je pro mě ctí pracovat na rozvoji našeho regionu a kraje
Foto: archiv starostky
Popisek: Třinecká starostka Věra Palkovská

Třinec bude mít v následujících třech letech zastoupení ve výkonné radě Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje. Do funkce viceprezidentky byla zvolena primátorka Třince Věra Palkovská, která bude v nadcházejícím tříletém období působit ve výkonné radě společně s dalšími šesti členy.

„Naše město je členem Sdružení od roku 2007 a vážím si spolupráce, která mezi námi funguje. Je to pro mě velká čest pracovat za Třinec na rozvoji našeho regionu a kraje,“ okomentovala své zvolení Věra Palkovská.

Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje úspěšně pomáhá rozvíjet náš kraj v řadě oblastí už třicet let a sdružuje nejen města a obce, ale i firmy napříč odvětvími, vysoké a střední školy, zdravotnické organizace a rozvojové agentury. Je důležitým partnerem a rádcem u řady prospěšných nápadů a inovativních řešení, podporuje vzájemnou komunikaci a dlouhodobě přispívá k vyváženému rozvoji našeho kraje ku prospěchu jeho obyvatel.

„Ceníme si toho, že Sdružení nám bylo nápomocno mimo jiné v boji za výstavbu obchvatu a podporovalo nás i v dalších infrastrukturních projektech přesahujících svým významem hranice města Třince. Oceňuji také, že Sdružení každoročně pořádá konferenci TRANSPORT, která přispívá k řešení palčivých problémů v oblasti dopravy,“ dodala primátorka.

Podrobnější informace o Sdružení pro rozvoj MSK najdete ZDE.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.