Procházka (ANO): Městský obvod Plzeň 3 zve seniory na jarní taneční vínek

22.02.2019 15:05

Oblíbené taneční setkání připravil pro seniory centrální obvod na středu 13. března 2019. Jarní společenská událost pro seniory s trvalým bydlištěm na území centrálního obvodu začíná v 16 hodin v tanečním sále v 1. patře restaurace Alfa na Americké třídě. K tanci i poslechu zahraje taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

Procházka (ANO): Městský obvod Plzeň 3 zve seniory na jarní taneční vínek
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Taneční vínky pořádáme dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Staly se již tradicí trvající téměř dvě desetiletí, kterou zavedl jeden z prvních porevolučních starostů třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek. Domnívám se, že podobná akce s tak dlouhou tradicí v Plzni není, a proto je o ni vždy mezi seniory veliký zájem,“ říká David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Návštěvnost se pohybuje okolo tří stovek lidí a vstup na akci je zdarma.

„Srdečně zveme všechny seniory třetího plzeňského obvodu, kteří se chtějí setkat v příjemném prostředí se svými přáteli, zatančit si nebo si jenom poslechnout hezkou hudbu. K tanci i  poslechu zahraje, jako tradičně, oblíbený taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného a pro dámy je opět připraveno květinové překvapení“, zve Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…