Prokop (ANO): Hnutí ANO vybojovalo v Praze mimořádný dotační program pro sportovní kluby

26.02.2022 13:06

Zastupitel Stanislav Nekolný z hnutí ANO předložil na čtvrtečním jednání zastupitelstva materiál zabývající se dopady energetické krize na pražské sportovní kluby.

Prokop (ANO): Hnutí ANO vybojovalo v Praze mimořádný dotační program pro sportovní kluby
Foto: archiv O. Prokop
Popisek: Ing. Ondřej Prokop

V něm navrhl vytvoření mimořádného dotačního programu, díky kterému by sportoviště v metropoli dokázala pokrýt nárůst nákladů spojených s navýšením cen energie a nemusela se tak uchýlit k omezení či ukončení svého provozu z důvodu nedostatku finančních zdrojů. 

Anketa

Obejdeme se bez ruského plynu?

92%
hlasovalo: 22447 lidí

„Považujeme za absolutně nezbytné, aby Praha sportovní kluby podpořila, zvláště v době, kdy děti skoro dva roky měly kvůli pandemii omezený nebo téměř nulový přístup ke sportovním aktivitám. Musíme jim rychle pomoct, dokud ještě není pozdě,“ uvedl předseda zastupitelského klubu hnutí ANO Ondřej Prokop.

Návrh Stanislava Nekolného, který po neuvěřitelně dlouhém jednání prošel před 2. hodinou ranní, přímo reaguje na prohlášení pražských sportovních svazů k existenčním potížím sportovních subjektů v souvislosti s výrazným navýšením cen energií, pod kterým jsou podepsáni zástupci Pražského volejbalového svazu, Pražského tenisového svazu, Pražského fotbalového svazu, Krajského svazu ledního hokeje, Českého florbalu, Pražského badmintonového svazu, Pražského svazu házené a Pražského svazu stolního tenisu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…