Prokop (ANO): Zastupitelé Jižního Města pomáhají

21.03.2020 11:40

Během měsíce března 2020, s postupně zpřísňujícími se opatřeními kvůli pandemii koronaviru, byla zrušena všechna jednání poradních orgánů zastupitelstva Prahy 11 a Rady městské části Prahy 11 a nekonalo se ani zasedání zastupitelstva.

Prokop (ANO): Zastupitelé Jižního Města pomáhají
Foto: ANO 2011
Popisek: Ondřej Prokop, radní Prahy 11 za hnutí ANO 2011

Chod naší městské části se ale tím rozhodně nezastavil, ba naopak. O to čileji se právě v těchto dnech rozběhla naše online komunikace a práce z domova. Neuvolnění zastupitelé, vykonávající svůj mandát souběžně se svojí hlavní pracovní činností, nepřestali pracovat i v těchto dnech pro Jižní Město. Myslíme si ale, že bychom se měli svých zastupitelských odměn v tomto nelehkém období vzdát ve prospěch těch občanů Prahy 11, kterých se dnešní situace dotkla okamžitě a bezprostředně.

Věnujme tedy finanční prostředky na dobročinné účely, primárně na nákup ochranných pomůcek a dezinfekce, podporu pro dobrovolníky, kteří zajišťují nákupy a venčení psů pro naše seniory, ale nezapomínáme ani na podporu zařízeních starající se o naše nejmenší. Tento měsíc jsme věnovali prostředky nadaci ŽIVOT90 a Klokánku Láskova na Jižním Městě.

Budeme rádi, když se k nám připojí i další kolegové zastupitelé.

Ondřej Prokop
Jan Říčař
Marta Šorfová
Martin Horák
Tomáš Bříza

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu