Radní Hadrava (ANO) se zúčastnil policejní akce v Praze 6

15.07.2015 20:52

Vytipované lokality na území Městské části Praha 6 prověřili tento týden společně policisté s pražskými strážníky. V pondělí 13. července od 16.00 do 23.00 hodin proběhla akce "ZAHRÁDKY" zaměřená na snižování a eliminaci trestné činnosti, na podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let, na drogové delikty a na veřejný pořádek.

Radní Hadrava (ANO) se zúčastnil policejní akce v Praze 6
Foto: Praha.eu
Popisek: Primátorka Adriana Krnáčová a radní Libor Hadrava

S jednou z hlídkových skupin vyrazil do terénu i radní hl. m. Prahy Libor Hadrava. Cílem byly zahrádkářské kolonie Poustka - Lysolaje, Suchdol, V Houslích, Na Míčance a některé lokality, kde se mohou vyskytovat osoby bez přístřeší. „Chtěl bych ocenit spolupráci obou bezpečnostních složek. Odlehlá místa v zahrádkářských koloniích a opuštěné objekty představují bezpečnostní rizika a jejich policejní kontroly jsou nezbytnou prevencí před porušováním veřejného pořádku a možnou trestnou činností,“ uvedl radní Hadrava.

Bezpečnostní akce „ZAHRÁDKY“ se vedle autohlídek a příslušníků Policie ČR zúčastnili dva psovodi městské policie a šest strážníků z obvodního ředitelství Městské policie Prahy 6. Během akce bylo zjištěno ve dvou případech pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a byly nalezeny dvě osoby z policejního pátrání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.