Rambousek (KSČM): Zrůdnost USA a CIA nezná žádných hranic

15.12.2014 10:13

Světový nepřítel lidstva je znám již notný čas a jsou jím Spojené státy americké. Jejich politika je značně expanzivní, agresivní a imperialistická.

Rambousek (KSČM):  Zrůdnost USA a CIA nezná žádných hranic
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Pakliže je CIA obviňována z nelidských praktik, tak toto jde především na vrub americké administrativy. Není to však vcelku nic divného, protože Američanům nečiní žádný problém vraždit nevinné lidi, děti a civilisty.

Co nám však mnohdy uniká, je skutečný obraz americké demokracie. Ta ve své podstatě ani neexistuje. Dokladují nám to lehce ověřitelná fakta a události ve Spojených státech probíhající. Lidé v Americe se masově bouří proti vlastní vládě, proti praktikám policie a FBI. Rasová diskriminace je v USA na denním pořádku a šikana pracujících taktéž. Dnes jsou USA více méně policejním státem a lidem jsou policií upírána základní lidská práva. Americký sen je jeden velký podvod a dílo propagandy. Pouze vyvolení se tam mají dobře.

Z tohoto hnusu se odvíjí i praktiky CIA a bylo by pošetilé věřit povídačkám o tom, že americká administrativa o tomto dění neví, když je CIA jejím nástrojem. Zde v Čechách je zvykem každou špatnost strkat na komunisty. Je také zvykem dávat Ameriku širokým masám za vzor. Komunisté však nikdy nečinili s lidmi to, co dělají Američané. Za připomenutí stojí hrdinné činy amerických vojáků, kdy močili a káleli na zajaté Iráčany. Rozkopané a rozšlapané mužské genitálie, odřezávání uší atp.

Ano toto jsou praktiky těch amerických hrdinů, které máme tak obdivovat. Praktiky CIA jsou ještě mnohem horší. Ta dokonce buduje pro své odpůrce a odpůrce americké politiky po celém světě tajné koncentrační tábory, za které platí vládám, které vytvoření takového tábora umožnili. Guantanámo je tím nejznámějším koncentrákem americké svobody. Dnes již není tajemstvím, že takovéto zařízení je v Polsku, Rumunsku a dalších zemích.

To, že CIA má své rezidentury po celém světě je snad zbytečné hovořit. Mělo by se ale hovořit o tom, k čemu tyto rezidentury slouží. Ten kdo to neví, tak si může být jist, že slouží k výkonu amerických zájmů v jiných zemích a především k jejich ovládání!! CIA je součástí osy zla, která se skládá ještě z izraelského MOSSADu a britské MI5. Tato osa zla ovládá v podstatě celý svět. Používá obludnější metody než nacisté, kteří byli proti nim beránky. Veškeré jejich akce nesou nálepku boje proti terorismu. Ta je však falešná, protože na druhé straně sami terorismus podporují, financují a ne vždy se za vším terorismus skrývá. Ve jménu  tohoto boje vraždí klidně malé děti, těhotné ženy a civilisty. Izraelská armáda klidně v Palestině střílí z tanků na školy plné dětí, které tam provozuje OSN. Hlava této zločinecké osy sídlí v USA a na její hlavu padá největší tíha odpovědnosti. Mezi její největší zločiny patří válka ve Vietnamu, Koreji, Jugoslávii, Iráku, Libyi, Sýrii, Afghánistánu, Palestině a na mnoha dalších místech.

Jsem přesvědčen, že se naši čeští řiťolezci, kteří mají své hlavy strčené v americkém análním otvoru, se budou hlasitě ozývat. Budou vykřikovat, kolik že má obětí komunismus, a jak že týral lidi. Bohudík a je to dokázané, tak komunismus měl jisté oběti, ale ty nikdy nedosáhly počtu třeba šíření křesťanství a katolické víry. Oběti komunismu jsou ničím proti obětem kapitalismu, který byl příčinou dvou těžkých světových válek ve dvacátém století, kde kvůli němu položili své životy stamiliony lidí. K tomu kapitalismus vraždí stále!!! Tento systém je předurčen ke zničení. Jiná cesta snad ani neexistuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…