Rejmont (TOP 09): Řeka Bečva a chemička Deza

28.12.2020 15:38

Řeka Bečva zažívá nejhorší období ve své historii. Stíhá ji jedna kalamita za druhou.

Rejmont (TOP 09): Řeka Bečva a chemička Deza
Foto: Facebook
Popisek: Miloš Rejmont

Nejhorší proběhla v neděli 20. září, kdy kyanid vyhubil prakticky všechny ryby, které v Bečvě byly. Již tenkrát si většina z nás myslela, že původcem zla bude asi chemička Deza patřící do Babišova koncernu. Deník Referendum prostřednictvím Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky v hluboké analýze toto podezření potvrdil.

Jak je možné, že kompetentní úřady - hasiči, policie, Povodí Moravy, Česká inspekce životního prostředí a odbor životního prostředí Valašské Meziříčí během pár dnů nezajistily dostatečné množství vzorků a tím důkazů? Nesměly?

Následující víkend již přišly deště, "velká voda" a dělat analýzu vzorků již nemělo význam provádět. Agrofert už zase podal trestní oznámení na Deník Referendum. Opět neuspěje. Zuzana Vlasatá a Jakub Patočka mají moji důvěru. Jsem rád, že jsem se s nimi mohl osobně seznámit a to po reportáži Selský rozum podle jejich knihy Žlutý baron, která pojednává o skutečném plánu Andreje Babiše, jak stát zřídit jako firmu.

MUDR. MILOŠ REJMONT, ČLEN TOP 09 SEMILY A LÉKAŘ SE ZAMĚŘENÍM NA DIAGNOSTIKU PRSOU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!