Rokytka (KSČM): Brexit ukázal směr

31.07.2016 7:36

Lid je moudřejší než samozvaní elitáři. A když udělá chybu, sám ji zaplatí a zkoriguje, za elitáře platíme my a jsou nepoučitelní.

Rokytka (KSČM): Brexit ukázal směr
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Britský lid v keltské tradici chce Brexitem vycouvat z "hunského žaláře národů" jménem EU, tedy spojené východofranské (Německo) a západofranské (Francie) říše pod patronátem neokonzervativních Chazarů ve Washingtonu, kteří si po staletí udržují "klanovou čistotu a vyvolenou morálku", zatímco ostatním národům ordinují  "multikulturalismu a lidská práva".

Proč? Američtí chazarští vědci při svých rasových výzkumech a zvrhlých pokusech čerpajících z poznatků nacistických badatelů totiž zjistili, že bílá miminka ihned strhávají výzkumníky přiloženou dusivou roušku z nosu a úst a kopou kolem sebe, zatímco těm žlutým to trvá déle, než pochopí, že se mají intenzivně bránit a ta černá se téměř nechají udusit. Proto Evropa nesmí být bílá, ale hnědá, jak prosazují globalisté a jak vyzradil i poradce ministra obrany Spojených států Bennet.  

Ekonomické "rdoušení národů" pod rouškou multikulturalismu lidských práv a ekonomismu podporuje euro, výhodné pouze pro Německo a jeho hospodářskou hegemonii, takže jistě není náhoda, že jej samozvaný "šéf" Evropy Juncker chce ihned zavést v celé EU společně s němčinou po vyškrtnutí angličtiny jako jednoho z jednacích jazyků v Bruselu a okolí.

Československá společnost  s celou V4 na rozcestí

Před českou společností, stejně jako slovenskou, polskou a maďarskou (mimochodem tyto nájezdníky na malých chlupatých konících porazil český kníže Boleslav hned po té, co odstranil bratra Václava ochotného podřídit se agresivním Frankům a platit jim vazalský tribut - se zbraní v ruce tak obhájil suverenitu rodícího se silného českého národa) stojí jednoduchá otázka: Rozvoj a budování vztahů na Rastislavově, Boleslavově, Karlově a Masarykově principu "Já pán, ty pán" v rámci emancipovného Česko-Slovenska a V4, nebo živoření a doživoření v protektorátu EU! 

Rozhodnout se musí každý sám a pokud se veřejní "služebníci lidu" nepodřídí jasně vyjádřené vůli lidu, dají přednost službě mamonu a Molochovi, tak žijí v hříchu,  automaticky pozbyli všech svých funkcí a musí být "potrestáni jako bratři", tedy humanisticky domácím vězením s elektronickým náramkem a úklidem chodníků v oranžových vestičkách. "Našemu Bohoušovi", který vlastně nikdy nepracoval, to v ní bude obzvláště svědčit a slušet.  

Svantovít na ně každý rok až do jejich pokojné smrti shlédne při letním slunovratu přímo z věží katedrály, neboť je věčně vítězný, jak vědí všichni dobří vojevůdci a tichá píseň jim k tomu bude sladce hrát, jak si přejí umělci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …