Rokytka (KSČM): Vlastenci přemítají, kdo na Hrad

29.01.2017 7:35

Monarchistická havlistická privilegia lákají jen nezralé osobnosti.

Rokytka (KSČM): Vlastenci přemítají, kdo na Hrad
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Zvláště, když  Zemanův současný spojenec Andrej Babiš a jeho ministři Stropnický i Pelikán, mají našlápnuto k islamizačním praktikám po postupné likvidaci českých hospod, zabijaček a podnikání EET.
Zeman se opírá zejména o dobré styky s AIPAC a rabíny, ti však udělali škrt přes rozpočet jeho tak oblíbené války proti Islámskému státu (Daesh), neboť nejenže Zemanovi neřekli, že jde o společný produkt Mossadu a CIA (hrot meče světovlády), ale ani že ve Spojených státech vytvoří akční Muslimsko-židovský poradní výbor.

V posledních týdnech mnozí rabíni a židovští lídři proto prohlásili, že pokud nová Trumpova administrativa zavede registr muslimů, sami budou mezi prvními, kdo se do něj zapíší, napsal rabín Marc Scheier. A Madeleine Albright, "krvavá židovská Madla", která zmasakrovala Jugoslávii, když Zeman otevřel naše nebe jejím bombardérům, už dokonce k muslimům vstoupila.

Bude zajímavé sledovat Zemana, jak bude po likvidaci Forejta a útocích na Srpa na nové skutečnosti reagovat a zda Trump s Putinem přijedou do Prahy jednat o likvidaci jaderných zbraní, jak vyzval v Davosu čínský prezident Si. Nakonec ve funkci prezidenta mohou rotovat ministři, jako ve Švýcarsku. Uspoříme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…