Rokytka (KSČM): Vlastenci přemítají, kdo na Hrad

29.01.2017 7:35

Monarchistická havlistická privilegia lákají jen nezralé osobnosti.

Rokytka (KSČM): Vlastenci přemítají, kdo na Hrad
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Zvláště, když  Zemanův současný spojenec Andrej Babiš a jeho ministři Stropnický i Pelikán, mají našlápnuto k islamizačním praktikám po postupné likvidaci českých hospod, zabijaček a podnikání EET.
Zeman se opírá zejména o dobré styky s AIPAC a rabíny, ti však udělali škrt přes rozpočet jeho tak oblíbené války proti Islámskému státu (Daesh), neboť nejenže Zemanovi neřekli, že jde o společný produkt Mossadu a CIA (hrot meče světovlády), ale ani že ve Spojených státech vytvoří akční Muslimsko-židovský poradní výbor.

V posledních týdnech mnozí rabíni a židovští lídři proto prohlásili, že pokud nová Trumpova administrativa zavede registr muslimů, sami budou mezi prvními, kdo se do něj zapíší, napsal rabín Marc Scheier. A Madeleine Albright, "krvavá židovská Madla", která zmasakrovala Jugoslávii, když Zeman otevřel naše nebe jejím bombardérům, už dokonce k muslimům vstoupila.

Bude zajímavé sledovat Zemana, jak bude po likvidaci Forejta a útocích na Srpa na nové skutečnosti reagovat a zda Trump s Putinem přijedou do Prahy jednat o likvidaci jaderných zbraní, jak vyzval v Davosu čínský prezident Si. Nakonec ve funkci prezidenta mohou rotovat ministři, jako ve Švýcarsku. Uspoříme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ryba (ANO): U korespondenční volby existují dvě rizika

16:21 Ryba (ANO): U korespondenční volby existují dvě rizika

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě