Rozvoral (SPD): Alkoholem ovlivněná novinářská žumpa se zase projevila

26.10.2015 10:33

Pravomocně odsouzený novinářský povaleč za řízení automobilu pod vlivem alkoholu a v těžké opilosti se svou bulvární novinařinou naváží do poslance Parlamentu České republiky Tomio Okamury.

Rozvoral (SPD): Alkoholem ovlivněná novinářská žumpa se zase projevila
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Jeho plytký článek na Svobodném fóru, kde srovnává Okamuru s Hitlerem a jeho chování nazývá učebnicovým příkladem fašistického populismu, kdy nezapomněl dodat něco o extremismu, politických zločincích a manipulátorech je ukázka bulvární novinářské žumpy se vším všudy.

Novinář, který vystřídal několik vydavatelství a který se ve své době paktoval s řadou vlivných politiků z ODS, nám káže, že je vlastně vlastenectví moderní verzí fašismu. Je to ta pravá ukázka vymývání mozků pomocí mainstreamu neboli hlavního proudu a potlačování vlasteneckého chování, které není v módě a proto jsou vlastenci divní a musí být nekompromisně kritizováni. Podle těchto lidí je moderní vše, co pochází ze Západu a opovrhují vším, co pochází z Východu.

Chtěl bych tímto té novinářské lůze vzkázat, že na rozdíl od něho a dalších takto smýšlejících lidí jsme my vlastenci hrdí na to, že jsme Češi a to, že si nepřejeme, aby u nás zakořenila netolerantní a velice násilná islámská ideologie neuznávající svobodu a demokracii zcela určitě ještě neznamená, že bychom k jiným zemím a národům neměli úctu. Jsme samozřejmě na dálku k muslimům nějakým způsobem tolerantní (víme totiž, že všichni nemohou za to, že jsou v islámu od malička vychováváni) a to i přes to, že islámskou ideologii neuznáváme, ale netahejme je k nám domů!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…