Rozvoral (SPD): Budou se muset všechny evropské blondýnky obarvit načerno a chodit zahalené?!

09.05.2016 9:38

Další příklad toho, že je islámská ideologie a chování její vyznavačů neslučitelné s evropskou společností, hodnotami, svobodou a demokracií.

Rozvoral (SPD): Budou se muset všechny evropské blondýnky obarvit načerno a chodit zahalené?!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Podle deníku Heute byla na nádraží Westbanhof ve Vídni brutálně napadena dvacetiletá studentka herectví čtyřmi imigrantskými útočníky z Afghánistánu a to proto, že má příliš vyzývavé oblečení a blonďaté vlasy. Vyděšená dívka čekající na vlak na lince S6 k tomu řekla: „Čekala jsem na vlak, když ke mně přistoupil nějaký muž a začal hovořit cizím jazykem. Potom mi začal sahat na vlasy a dával najevo, že jsou pro něj mé blond vlasy nepřijatelné. Řekla jsem mu, ať na mě nesahá a odejde, což se také stalo. Jenže krátce poté se vrátil s dalšími třemi kumpány.“

Rozzuření násilníci dívku napadli a okradli o kabelku a platební karty. Mlátili jí ve vzteku hlavou o zem a poté se dali na útěk. Z jejich slov prý pochopila, že pochází z Afghánistánu. Utrpěla značné modřiny a podlitiny na hlavě, rameni a lokti. Pochroumanou má také páteř a kyčel a musela být ošetřena v nemocnici. Byla velmi vystrašená, ale co jí naštvalo ze všeho nejvíce, bylo chování policistů, kteří jí prý sdělili, že by se ženy neměly po osmé večerní hodině samy pohybovat na ulici. Policisté jí také radili, aby změnila barvu vlasů a neoblékala se tak provokativním způsobem, čímž jí nepřímo dali najevo, že si za to částečně může sama.

Všechny pokusy o islamizaci ČR musíme ihned v začátcích zamítnout

Už vidím opět všechny naše sluníčkáře a multi-kulti politiky, jak tento brutální příběh komentují slovy, že jde zase jen o jeden jediný případ, ke kterému možná ani nedošlo a že si to všechno mohla ta dívka také jen vymyslet. Další komentář by mohl být zase takový, že v České republice žádní imigranti nejsou a že k nám jít žádní ani nechtějí. To jsou přesně odpovědi všech těch, kteří podporují politickou korektnost, kterou omlouvají vlastní neschopnost postavit se diktátu Bruselu.

Já tvrdím, buďme rádi, že tady ještě skoro žádné takovéto zvěrstvo nemáme, což nás ale nesmí nechat klidnými, právě naopak. Musíme ihned v začátcích všechny pokusy o islamizaci České republiky zamítnout, rázně se tomu postavit a to v dnešní době nepůjde jinak, než že se všech českých občanů zeptáme, zda za těchto okolností chtějí být i nadále součástí Evropské unie. Té unie, která nedělá nic jiného, než že nás zatahuje do promyšlených hrátek bohatých šejků, bankéřů a miliardářů, kteří z nás chtějí mít za přispění některých zainteresovaných politiků jen své otroky, poslušné platiče všemožných úvěrů a co nejlevnější pracovní sílu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.