Rozvoral (SPD): Islámská ideologie se šíří dvakrát rychleji než minulosti

18.07.2017 12:07

Historicky bývalo kritických deset procent muslimské populace mezi původní civilizací dosaženo za zhruba sto let. Dnes se to děje 2,3 krát rychleji a proto bychom měli být všichni na pozoru.

Rozvoral (SPD): Islámská ideologie se šíří dvakrát rychleji než minulosti
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Výzkum, kterým se zabývá Projekt CSPI International ukazuje, že odhodlaných a aktivních 10% populace změní směřování celé společnosti. Z toho vyplývá, že nikoli válečné konflikty, ale postupné prosazování práva šaría způsobilo vymizení původních civilizací v zemích, jež jsou dnes islámské. Severní Afrika, Turecko a Irák byly křesťanské země, Afghánistán buddhistický, Pákistán hinduistický a Irán zoroastriánský.

Těch deset procent odhodlané a aktivní populace, která dokáže změnit směřování celé společnosti, se ve prospěch islámu velice rychle naplňuje například v Německu, kde to bylo v roce 2015, tedy v začátcích evropské imigrační krize již 7,2% a ve Švédsku, kde to ve stejné době bylo 5,9%. Z tohoto je patrné, že se obzvláště v Německu velice rychle schyluje k velkým věcem.

Vše je umocněno tím, že příští rok v březnu vyprší v Německu dvouleté omezení pro příbuzné imigrantů, jež zde dostali azyl a které platilo od začátku roku 2016. Omezení bylo přijato novelou azylového zákona, která pozastavila z důvodu masivního náporu žadatelů možnost přestěhovat se do Německa za příbuznými jen s doplňkovou ochranou.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

V březnu 2018 tedy zákon o slučování rodin přivede do Německa zřejmě další tisíce imigrantů. Pokud mají totiž imigranti již v zemi nějakého příbuzného, jemuž byl udělen azyl, mohou žádat o vízum a přestěhovat se za ním. Podle německého listu Welt am Sonntag, jde až o tři sta tisíc Syřanů a Iráčanů. To je obrovské množství, které je ještě umocněno dalšími přicházejícími imigranty, kdy jich podle německého ministerstva vnitra letos přijde přibližně 180 tisíc.

Z těchto čísel a prognóz běhá spoustě lidem, teda kromě paní Angely, jež je do celého programu islamizace Evropy nějakým způsobem zainteresována, mráz po zádech. Proto bychom se měli všichni nad těmito zjištěními a historií, která vše potvrzuje, velice zamyslet a nedovolit, aby se v České republice umisťovali imigranti vyznávající islámskou ideologii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.