Rozvoral (SPD): Oslavili jsme 6. výročí založení hnutí SPD

04.06.2021 10:57

Hnutí SPD dokázalo za šest let svého fungování prosadit řadu zákonů prospěšných občanům.

Rozvoral (SPD): Oslavili jsme 6. výročí založení hnutí SPD
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Včera jsme spolu s našimi příznivci oslavili 6. výročí od dne, kdy byly stanovy hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) zaregistrovány Ministerstvem vnitra České republiky. Od svého založení si hnutí SPD důsledným plněním svého programu získalo velké množství příznivců a podporovatelů.

Jsme jedinou parlamentní stranou, která prosazuje a hájí prvky přímé demokracie. Našim cílem je rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku a ne být provincií EU. Proto požadujeme referendum o vystoupení ČR z EU, protože chceme Evropu jako volný pohyb osob, zboží, služeb a peněz, Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států. Současný model a fungování EU není funkční a navíc prosazuje věci, se kterými zásadně nesouhlasíme. Jako příklad uvedu přístup k řešení imigrační politiky, kdy EU podporuje nelegální imigraci, která přispívá k islamizaci unijních států. 

Velmi nás těší, jak naši občané vnímají, že děláme politiku pro slušné a pracující občany, což dokazuje to, že hnutí SPD už si vydobylo své místo na naší politické scéně a v žebříčku volebních preferencí jednotlivých politických stran se pohybuje od roku 2017 neustále na čtvrtém místě. To naše poslance zavazuje k tvrdé a soustavné práci na tvorbě návrhů a novel zákonů, kterých jsme předložili v tomto volebním období více než sto. Chcete-li se blíže seznámit s konkrétními zákony z dílny hnutí SPD, jsou přehledně zpracovány a k dispozici na našich webových stránkách (ZDE), pod záložkou „Naše zákony“. V poslanecké sněmovně podporujeme i zákony předložené ostatními parlamentními stranami, které jsou ve shodě s naším programem a jsou přínosné pro občany. Podpořili jsme například navýšení důchodů, zvýšení rodičovského příspěvku nebo zrušení superhrubé mzdy. Ve většině podpořených zákonů jsme předložili vlastní návrhy, které by byly pro cílové skupiny výhodnější.  

Naše hnutí SPD v čele se svým předsedou Tomiem Okamurou bude vždy dělat politiku pro naše slušné a pracující občany, jejichž důvěry si velmi vážíme. Pokud s našimi návrhy souhlasíte, tak přijďte prosím k nadcházejícím parlamentním volbám a podpořte naše kandidáty. Volby proběhnou ve dnech 8. a 9. října tohoto roku. K většímu prosazení zákonů potřebujeme silnější mandát v Poslanecké sněmovně. Pro hnutí SPD jsou slušní a pracující občané na prvním místě a vždy se mohou spolehnout, že své sliby plníme.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.