Rozvoral (SPD): Požadujeme povinnost zpětného prokázání původu majetku

08.02.2017 9:40

Usnesení předsednictva hnutí SPD pro tento týden!

Rozvoral (SPD): Požadujeme povinnost zpětného prokázání původu majetku
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie programově požaduje povinnost zpětného prokázání původu majetku. Současná hádka o legálnosti nabytí majetku mezi vicepremiérem Babišem a premiérem Sobotkou je jen důsledkem toho, že zde neexistuje právní stav, který by znemožňoval tunelování a korupci.

2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie konstatuje, že současné spory ve vládní koalici v podstatě způsobily nefunkčnost vlády. Reakce občanů na tuto situaci musí být jediná: nepodporovat ve volbách v říjnu 2017 mainstreamové strany. Hnutí Svoboda a přímá demokracie je připraveno převzít odpovědnost za politické vedení České republiky.

3.) Hnutí SPD – Tomio Okamura vítá rozhodnutí britského parlamentu respektovat výsledek referenda a podpořit výstup Velké Británie z Evropské unie.

4.) Předsednictvo SPD považuje summit EU na Maltě za setkání, které pouze předstírá řešení problémů. Imigrace je součásti politiky Evropské unie a jediná cesta České republiky v zájmu ochrany našich národních a státních zájmů je vystoupit z této podoby evropské integrace. 

5.) Hnutí SPD – Tomio Okamura odmítá dezinformace, které se šíří na sociálních sítích, o politických dohodách mezi SPD a jinými politickými subjekty. Hnutí SPD půjde do sněmovních voleb v říjnu 2017 samostatně a případná povolební koalice závisí pouze na možnosti realizovat volební program našeho hnutí. SPD s nikým dopředu nejedná, prosazuje pevně svůj program a nedá se koupit žádnou formou politické korupce.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.