Rozvoral (SPD): Rakouská vláda má také svého „Slabotku“

14.09.2016 6:30

Jedná se o rakouského ministra vnitra Wolfganga Sobotku, který včera oznámil, že se druhé kolo prezidentských voleb, které se mělo konat 2. října 2016, odkládá.

Rozvoral (SPD): Rakouská vláda má také svého „Slabotku“
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Nejdříve všechna média informovala o tom, že špatně lepí obálky pro korespondenční hlasování, což je opravdu velice směšné a na pováženou. Další výmluvou pana Sobotky, který požádal o odklad voleb je to, že se chce ujistit, že na voličské seznamy budou zapsáni voliči, kteří již budou mít právo volit a naopak z něj budou vymazáni ti voliči, kteří mezi tím již bohužel zemřeli.

Z toho je patrné, že máme ve střední Evropě již dva „Slabotky“. Jednoho českého a jednoho u našich jižních sousedů. Je vidět, že vládní politici dokáží udělat frašku i z prezidentských voleb a to jen proto, aby se náhodou velice brzy nestal prezidentem Norbert Hofer, který je členem vlastenecké strany FPÖ – Svobodná strana Rakouska, jež je partnerem našeho hnutí SPD v evropské frakci ENF – Evropa národů a svobody, kterou vede předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen.

Stejně to prounijním politikům nebude nic platné, jelikož vlastenecké strany začínají nabírat v celé Evropě na síle a je jen otázkou času, kdy se budou společně podílet na spolupráci samostatných a suverénních evropských zemí bez Evropské unie a to i kdyby se všichni „Slabotkové“ stavěli na hlavu! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…