Rozvoral (SPD): Věřím, že v neděli nejedno vlastenecké srdce zaplesá

02.12.2016 11:23

V neděli 4.12.2016 se v sousedním Rakousku koná opakované druhé kolo prezidentských voleb a jsem přesvědčen, že všichni vlastenci budou držet palce Norbertu Hoferovi, který je členem Svobodné strany Rakouska.

Rozvoral (SPD): Věřím, že v neděli nejedno vlastenecké srdce zaplesá
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Svobodná strana Rakouska je společně s hnutím Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) členem evropské frakce ENF (Evropa národů a svobody), která sdružuje největší vlastenecké strany Evropy pod vedením předsedkyně francouzské Národní fronty (FN) Marine Le Pen a tak budeme výsledek voleb všichni netrpělivě očekávat.

Očekávat je bude zcela určitě i vedení Evropské unie v čele s Junckerem, Schulzem a nepochybně i s paní Angelou, kteří budou jistě všichni jako na trní. Pokud totiž zvítězí Norbert Hofer, bude to pro Brusel a jeho nesvobodnou, přeregulovanou eurounijní politiku podporující multikulturní ideologii a konec národních států (nad které se vyvyšuje), po Brexitu další šok, ze kterého se bude velice dlouho vzpamatovávat.

Přeji panu Hoferovi úspěch a všem Rakušanům šťastnou ruku!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.