Rozvoral (SPD): Zděšení při projevech soustrasti ihned vystřídá sebezničující solidarita!

29.03.2016 13:33

Tak jsme zase po nějaké době viděli, jak byli všichni politici při projevech soustrasti zděšeni brutálními teroristickými útoky džihádistů, které se staly minulé úterý v belgickém Bruselu.

Rozvoral (SPD): Zděšení při projevech soustrasti ihned vystřídá sebezničující solidarita!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Nejsmutnější na tom všem je to, že to zděšení někteří z nich nemohou myslet snad ani trochu vážně. Pokud by to vážně mysleli, nikdy by nedovolili, aby do Evropy proudilo tolik vyznavačů Alláha, který jim skrze proroka Mohameda nařizuje takováto zvěrstva. Je úplně jedno, že to byli lidé, kteří v Bruselu trvale žili již několik let, jelikož podstatou není, kdo se do vzduchu vyhodí, ale z jakého důvodu a pro jaké přesvědčení to provede.

Těmto lidem vymyla středověká ideologie mozek tak, že jsou pro ni ochotni sami sebe vyhodit do povětří. Tohle, že je náboženství? Jsem přesvědčen o tom, že se to za náboženství pouze schovává, aby se ta zvěrstva mohla páchat i nadále a nemohlo to být zakázané.

Všichni ti sluníčkářští politici, kteří jsou vždy při takovýchto činech a následných projevech soustrasti pozůstalým zděšeni nás nabádají k tomu, abychom se nenechali zastrašit, ale ihned potom v tom samém projevu varují před nenávistí vůči náboženství, ke kterému se vždy všichni teroristé hlásí. Od takovýchto politiků je to neskutečné pokrytectví a ukázka jejich sebezničující solidarity a neomalené tolerance s islámskou ideologií.

Je proto na čase tyto politiky co nejrychleji vyměnit, nebo se projevy soustrasti a zděšení budou i nadále opakovat, jako na běžícím páse, jelikož islám je pouze a jenom jeden a do Evropy v žádném případě nepatří. Nemám nic proti muslimům, ať si každý věří, čemu chce je to jeho volba, ale prosím netahejme to do Evropy!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.