Růžička (KDU-ČSL): Regenerace Luhu letos končí

04.05.2021 4:33

Regenerace sídliště Luh se v letošním roce uzavře sedmou etapou. Její část proběhla již koncem minulého roku, zbývající práce odstartovaly v uplynulých dnech. Zhotovitel by je měl realizovat do konce června.

Růžička (KDU-ČSL): Regenerace Luhu letos končí
Foto: Archiv PL
Popisek: Místostarosta Vsetína Jiří Růžička

Sedmou etapu regenerace Luhu zahájil zhotovitel, jímž je společnost sport cité +, s. r. o. z Bílovic, v úvodu října loňského roku.

Anketa

Považujete činnost konspiratori.sk, nebo spolku NELEŽ za korektní?

2%
96%
2%
hlasovalo: 3422 lidí

„Veškeré práce se dotýkají městských pozemků v okolí bytového domu na ulici Svornosti číslo 1811. Během loňského roku zhotovitel stihl dokončit stavební úpravy parkoviště, odvodňovacích žlabů a zpevněných ploch,“ uvedl starosta Jiří Růžička s tím, že v rámci sedmé etapy regenerace Luhu zbývá provést úpravy stávajícího multifunkčního hřiště, výstavbu dvou dětských hřišť s herními prvky pro věkové kategorie 2 – 6, respektive 6 – 12 let, opravy chodníků, obměnu mobiliáře a sadové úpravy včetně výsadby nových stromů.

„Realizace této etapy přijde na 5,23 milionu korun včetně DPH, z nichž 2,5 milionu pokryje dotace Státního fondu podpory investic,“ přiblížil starosta Růžička a dodal, že tato sedmá etapa uzavře v červnu regeneraci sídliště Luh, kterou město Vsetín odstartovalo v roce 2015. Až do současnosti do ní investovalo více než 50 milionů korun, z nichž zhruba 15 milionů pokryly finanční prostředky z dotačních titulů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…