SPO: Čuba už není radním Zlínského kraje, bude se věnovat práci v Senátu

13.06.2016 19:55

František Čuba (80), senátor za Stranu Práv Občanů, včera oznámil svou rezignaci na pozici krajského radního a člena Zastupitelstva Zlínského kraje. Podle svých slov se chce nadále plně věnovat práci v Senátu.

SPO: Čuba už není radním Zlínského kraje, bude se věnovat práci v Senátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Čuba

Ve věku pana docenta Čuby je jeho životní elán obdivuhodný a jsme rádi, že stále zůstává senátorem za Stranu Práv Občanů a naším členem a podporuje nás. V radě Zlínského kraje odvedl významný kus práce a velmi si jeho zapojení vážíme“ uvedl Lubomír Nečas, náměstek hejtmana a krajský radní pro zdravotnictví.

Čuba v roce 2012 získal největší počet preferenčních hlasů, které ho vynesly na první místo kandidátky SPO, když kandidoval ze symbolického posledního místa. V roce 2014 ve druhém kole porazil dlouholetou dosavadní senátorku Alenu Gajdůškovou a stal se za Stranu Práv Občanů senátorem.

„Pan senátor Čuba je osobností, kterých je na Zlínsku jen velmi málo. Pravidelně se účastní setkání poradců s prezidentem Milošem Zemanem, od roku 2013 je členem jeho poradního sboru, obdržel od prezidenta Miloše Zemana také medaili za zásluhy. Jsem rád, že pan senátor Čuba stále zůstává pod vlajkou Strany Práv Občanů a pomůže tam Zlínskému kraji“ doplnil Vratislav Mynář, krajský předseda SPO a také vedoucí Kanceláře prezidenta republiky.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích